Zavřít reklamu

phone-app Zaujímalo Vás, prečo sa pri prichádzajúcom hovore niekedy zobrazí možnosť zodvihnutia hovoru potiahnutím v štýle „Slide to Answer“ a niekedy je tu možnosť ukončenia hovoru bez nutnosti prijatia? Server Business Insider si na tento problém trošku posvietil a zistil, prečo to tak je. Vysvetlenie je pritom veľmi jednoduché. Poďme sa na to teda bližšie pozrieť.

Business Insider urobil niekoľko drobných testov na to, aby zistil, ako to v skutočnosti s prijímaním hovoru na iPhone je. Spočiatku si mysleli, že všetko záleží na kontakte, ktorý Vám volá a že každý kontakt je týmto jedinečný. To sa však ukázalo ako nie dobré vysvetlenie, pretože sa stávalo pri všetkých volaných číslach, že sa možnosť prijatia hovoru menila. Potom však skúsili ešte jednu možnosť a tá pomohla rozlúštiť túto „záhadu“. Vysvetlenie je veľmi jednoduché.

Apple ako spoločnosť, ktorá si zakladá na detailoch, vytvoril dve možnosti prijatia hovoru. Pomocou klasického gesta „Slide to unlock“ je hovor možné prijať výhradne len pri uzamknutom telefóne. Medzitým možnosť s ukončením hovoru je dostupná len pri odomknutom iPhone. Vysvetlenie sa to zdá byť primitívne, no popravde aj mňa to do nedávna ešte „žralo“.

IMG_3682
IMG_3683

Dnes nejčtenější

.