Zavřít reklamu

Společnost Apple zahájila další z několika již fungujících Replacement Programů, který se tentokrát týká Power/Sleep Button tlačítka u iPhone 5. Nárok na bezplatnou opravu tlačítka sloužícího k vypnutí, nebo probuzení telefonu však nemá každý, kdo má s tlačítkem u iPhone 5 problém, nárok na bezplatnou opravu se týká jen modelů iPhone 5, vyrobených loni v květnu. Zda se nárok na opravu týká i vašeho konkrétního telefonu si můžete snadno ověřit přímo na stránkách společnosti Apple, kam stačí zadat sériové číslo vašeho telefonu.

Stačí když přejdete na stránku ssl.apple.com, zvolíte zemi ze které jste a následně zadáte sériové číslo svého telefonu. To je jednak napsané na zadní straně telefonu, ale jednoduše jej zjistíte také přímo v iTunes poté co telefon připojíte. Pokud zjistíte, že váš telefon podléhá nároku na bezplatnou opravu a s tlačítkem máte problém, zaneste jej k vašemu prodejci. Zatím co v USA platí program na bezplatnou opravu již od dnešního dne, v případě ostatních zemí, tedy i ČR/SR si musíte počkat do 2. 5. 2014, kdy můžete vyrazit ke svému prodejci.

V případě, že jste si již tlačítko nechali opravit a za opravu zaplatili, můžete u společnosti Apple požádat o proplacení nákladů na opravu, což je možné udělat přímo zde. Apple v současné době nabízí v rámci programu Replacement Program mimo jiné také opravy grafických karet u počítačů iMac a výměnu iPodů nano první generace.

iphone_5

Dnes nejčtenější

.