Zavřít reklamu

Stejně jako každá jiná společnost na světě, i Apple přijímá nové zaměstnance. Rozdíl mezi běžnou společností a Applem je však v tom, že v případě technologického giganta se na vrcholné pozice dostávají lidé, kteří již své jméno někde vybudovali a skutečně něco znamenají. Jak se zdá z informací, které dnes zveřejnil svém Jay Blahnik na svém oficiálním profilu sociální sítě Twitter, společnost Apple se stala jeho novým zaměstnavatelem. Pokud vám toto jméno příliš neříká nevadí, určitě vám totiž něco řekne Nike Fuelband, produkt za kterým ve velké míře stojí právě sportovec a technologický konzultant s dvaceti letou zkušeností Jay Blahnik.

Ten stál nejen u zrodu nejnovějšího sport testeru od společnosti Nike, ale byl také u toho, když Nike představil světu Nike+. Ten se stal fenoménem a na oficiálních stránkách Nike+.com vznikla největší běžecká komunita na světě. Úspěch Nike+ je přitom poměrně jednoduchý. Nejedná se o nejpřesnější monitoring na světě, ale jedná se o tu nejlepší motivaci, kterou kdy kdo dokázal vyrobit. Nike+ vás zkrátka chytne a už nepustí, více se dozvíte v naši recenzi Nike+ se kterým jsem naběhal přes tisíc kilometrů.

Jay je klíčovým expertem, kterého může Apple využít pro vytvoření nových senzorů a funkcí, jenž by podle očekávaní měly nabídnout inteligentní hodinky iWatch. Jay Blahnik se tak zřejmě stane jedním z těch, kteří budou mít na sportovní funkce iWatch největší vliv. Kdo jiný, než muž jenž stojí za zrozením Nike+, Nike+ Kinect a Nike+ Fuelband, by mohl být kvalifikovanější.

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.