Zavřít reklamu

I toho největšího lenocha jednou přestane bavit jen tak se povalovat na pláži a vyrazí prozkoumat něco z toho, co daná destinace nabízí. Právě v ten moment sáhnete po Lifeproof Jacket, tedy v podstatě po záchranné vestě pro iPhone, ale pozor Lifeproof Jacket slouží jako extrémní řešení pro ty kteří již mají klasický vodotěsný obal Lifeproof, na samotný telefon vestu nenasadíte.

Lifeproof Jacket skutečně není nic, co by ocenil běžný uživatel, jedná se o řešení určené pro záchranáře, stavaře, vyznavače extrémních sportů a další podobně orientované jedince. Asi si po přečtení recenze na samotný obal Lifeproof říkáte, jak je možné toto vodotěsné pouzdro, které přežije pád ze dvou metrů stejně jako potápění, ještě vylepšit. Vtip je v tom, že to skutečně možné je.

Lifeproof Jacket tvořený směsicí pěny, polystyrénu, gumy a plastů, díky čemuž skutečně připomíná záchranný kruh i na dotek. Když do obalu iPhone i s Lifeproof pouzdrem vložíte, naroste telefon do všech stran o zhruba půl centimetru. Když uvádím do všech myslím tím skutečně do všech, telefon se zvětší jak do šířky a výšky, tak i do tloušťky. Rázem tak celý telefon obklopuje masivní oranžová hmota, která vystupuje o zhruba 4mm také nad samotným displejem.

Lifeproof_jacek

Díky tomuto na první pohled ne příliš elegantnímu řešení se však podařilo proměnit křehký iPhone v parťáka nejen do deště, ale do těch nejhorších situací a podmínek, které si jen dovedete představit. Telefon zvládne absolvovat pád z téměř jakékoli výšky, nespočet nárazů a hravě si poradí nejen na rozbouřeném moři, ale také doprostřed džungle nebo pouště. Osobně jsem tento obal vzal na projížďku mezi mangrovníky a stolové hory v Samanském zálivu, kde uprostřed Karibiku přežil natáčení nad vodní hladinou přímo z člunu o který se několikrát omlátil. Když jsem pak vyrazil spolu s dvojicí místních Dominikánců na rybolov na otevřené moře v malém člunu, obal byl zase nutností. To vše jsou však v podstatě podmínky, které zvládne iPhone absolvovat v samotném obalu Lifeproof.

Lifeproof Jacket je něco, co skutečně nepotřebuje každý a i samotná společnost jej prezentuje spíše jako příslušenství pro dobrodruhy. Jednou větou lze popsat Lifeproof Jacket asi takto: vše co přežijete vy, zvládne i váš iPhone. Jediné kdy jsem já osobně ocenil že jsem měl telefon chráněný nejen klasickým Lifeproof ale i vestou bylo v momentě, kdy mi spadl ze zhruba tří metrů na útes a telefon samozřejmě přežil. V podstatě jedinou šancí jak telefon zničit je situace kdy dopadne z větší výšky přímo na display a to na něco, co je vyvýšené o více než půl centimetru a zároveň menší než je display. V opačném případě se telefonu nemůže nic stát.

LF

Záchranná vesta samozřejmě udrží telefon nad hladinou a díky výrazné oranžové barvě jej bez problémů najdete. Lifeproof jacket obsahuje kromě otvorů pro ovládání tlačítek telefonu také očka na připnutí poutka a to ve všech čtyřech rozích. Součástí balení je pak rovnou dvojice poutek, jedno základní pro natažení na zápěstí a druhé přes krk.

Pokud vysíte pět tisíc metrů nad mořem za mačky, vezměte si iPhone s obalem Lifeproof Jacket, pokud sjíždíte největší peřeje světa nebo skáčete z galapágských vodopádů, určitě jej také nezapomeňte. Lifeproof Jacket je zkrátka ukázkou toho, jak lze proměnit křehký telefon na outdoorového parťáka. Pokud jste se v recenzi našli, pak neváhejte a objednávejte, v opačném případě však bohatě vystačíte s klasickým Lifeproof. Ještě jednou pro jistotu zdůrazňuji, že Lifeproof Jacket není samostatně použitelný obal a k jeho využití je nutné mít klasický obal Lifeproof.

Obaly Lifeproof můžete objednávat přímo zde.

Life_jacket

Dnes nejčtenější

.