Zavřít reklamu

Jak asi většina z vás zjistila, naše barvy a logo se změnilo. Pokud jste to nepozorovali, aktualizujte si naši stránku, případně vymažte cookies a restartujte prohlížeč. Apple v letošním roce zatím nepředstavil žádný nový produkt a tak jsme se rozhodli, že do chvíle než se Apple probudí a ukáže iOS 7, OS X 10.9 a nové MacBooky, bude se náš server věnovat výhradně společnosti Google a operačnímu systému Android. Dnes začínáme a tak se podíváme hned teď představením největšího konkurenta iPadu, novým tabletem JXD S18 s 4,3″ displejem.

Vzhledem k tomu, že se v Číně píší jména na druhé pozici a příjmení na první, je těžké odhadnout, zda se výrobce jmenuje JXD nebo S18. Pokud zabrousíme na internet zjistíme, že se tablet vyrábí ve stejné továrně jako značky Luis Viffon, Nyke, Adidos nebo nejrenomovanější ze všech značek Dolce Armani. Výrobce je tedy velmi kvalitní a na první pohled je zřejmé, že použité plasty, se kterými se můžeme setkat také v případě ponožek Nyke nebo tenisek Adidos. Displej s rozlišením 480×272 pixelů nabídne zhruba dva pixely na půl metru, což naprosto koresponduje s VGA fotoaparátem a vaše fotografie tak budou vypadat vždy skvěle, tedy pokud se je nerozhodnete prohlížet jinde než na JXD.

Procesor s rychlostí 1Ghz ve spojitosti s 512MB RAM zaručuje, že se kalendář načte do 37 vteřin a při otevření internetového prohlížeče si pohodlně sníte oběd. Nenechte se totiž mýlit skvělým procesorem Cortex A9 s 1Ghz a 512 MB RAM. Vzhledem k optimalizaci Androidu pro tento produkt můžete hodnoty vydělit sto a získáte skutečný přehled o rychlosti tabletu. Zřejmě největší výhodou je kapacita, ta totiž umožňuje pomocí Micro SD a TF karet rozšíření až na 32GB, což vzhledem k tomu, že žádné aplikace nespustíte a fotografie budete nahrávat v rozlišení Nokie 3310 zaručuje prakticky neomezenou paměť.

Tablet má však i své výhody, dokáže vám ušetřit značné množství financí. Vzhledem ke své ceně totiž nemá význam kupovat například obal, každý obal který byste koupili by totiž měl mnohem vyšší hodnotu než samotný tablet, to znamená, že ušetříte. Když jsme už u šetření, je zde další výhoda. Vzhledem k rychlosti tabletu totiž než spustíte hru, vyjde její další verze a tak se vyplatí rovnou počkat na další generaci titulů, díky čemuž v podstatě nebudete mít šanci nikdy nic koupit. Pokud totiž koupíte například Modern Combat, než se vám načte první mise, vyjde Modern Combat 2 a tak stále dokola, proto žádné aplikace nikdy nemusíte kupovat.

Skvělou vlastností je také výdrž baterie, tablet totiž bez problémů vydří 12 hodin v takzvaném stand-by režimu s tím, že pracovat s ním můžete neuvěřitelné 3,5 hodiny. Problém je v tom, že čas stand-by režimu samozřejmě odečítá výdrž z provozní doby. To znamená, že pokud tablet dobijete v 8 hodin ráno a začnete jej používat v 16:00, máte na hraní již pouze 1:45 hodiny, což je čas odpovídající například spuštění Angry Birds. Pokud tedy oceníte tyto jedinečné vlastnosti novinky, můžete si samozřejmě zakoupit nový tablet mini Pad, který vás i s originálním manuálem přímo v čínštině vyjde na neuvěřitelných 43$, tedy zhruba na 850Kč, které zahrnují také poštovné. Nakupovat můžete přímo zde. A pokud nechcete rovnou kupovat tablet, podívejte se na datum a zřejmě pochopíte smysl tohoto článku. Pokud vám nepřišel tento článek vtipný, třeba se pobavíte u toho loňského Apple oficiálně oznámil otevření prodejen Apple Store v ČR a SR!

sku_161536_101

Dnes nejčtenější

.