Zavřít reklamu

Spolu s uplynulou stredou aj štvrtkom uplynula aj nádej, že by spoločnosť Apple predstavila iPad mini už 17. októbra. Tento dátum ospevovalo, potvrdzovalo niekoľko zahraničných médii a mnoho z nich o tomto dátume vravelo ako o hotovej veci. 17. október bohužiaľ malému iPadu nepraje a tak server AllThingsD prichádza s novým, tiež zatiaľ nepotvrdeným dátumom.

Zdroje s prístupom k interným informáciám spoločnosti z Cupertina tvrdia o novom dátume údajného eventu, 23. októbra. Na túto konferenciu sa však dostanú len pozvané osoby a tak je malá pravdepodobnosť, že by sa konala mimo sídla spoločnosti. Apple totiž už tento rok využil centrum Yerba Buena ako pôdu pre predstavenie nových iPodov a iPhonu, ako aj príslušenstva k týmto prístrojom. Navyše spomenutá hala je veľmi veľká na akciu pre pozvaných hostí, ako tomu má byť. Namiesto tejto budovy by však mala spoločnosť vykonať celý event v tzv. „City Hall“, čo je v skutočnosti konferenčná miestnosť priamo v sídle spoločnosti.

V tej sa práve minulý rok konalo predstavenie iPhone 4S, ktorému však predchádzal únik na japonskej stránke kalifornského giganta. Bližšie informácie by sme tak mali získať v priebehu budúcich dní, najneskôr v deň samotného dátumu konania, 23. októbra 2012.

Apple-iPad-mini

Dnes nejčtenější

.