Zavřít reklamu

Stránky Boy Genius Report přicházejí po informaci, týkající se reklamací vadných pixelů, s další interní zprávou, která je určena pouze zaměstnancům Apple. Zpráva se týká reklamací iPodů, které mohly být v kontaktu s tekutinou.

Apple do iPodů a iPhonů umisťuje speciální čidla, která mají odhalit případný kontakt zařízení s tekutinou. Pokud tyto vysoce citlivá čidla mají jinou barvu než výchozí bílou, Apple reklamace automaticky zamítal z důvodu hardwarového poškození uživatelem. Často se bohužel stávalo, že čidla zčervenala, aniž by byl přehrávač namočen a případný reklamující zákazník byl vystaven velice nepříjemné situaci. Ke změně barvy indikátorů, které jsou umístěny v nabíjecím a jack konektoru totiž údajně stačí jen změna teploty (ochlazení), nebo vysoká vlhkost prostředí.


Nyní by měla přijít významná změna. Indikátory vlhkosti by již neměly hrát nejvýznamnější roli v diagnostice přístroje a pokud servisní technik odhalí, že čidla jsou červená, musí přehrávač rozebrat a zkontrolovat jeho vnitřní součástky. Pokud budouvniřnosti v pořádku, reklamace bude uznána.

Sledujte také autorův osobní blog zde.

Dnes nejčtenější

.