Zavřít reklamu

overview_hero1_20100901
Apple zítra začne ve svých Apple Store prodávat nové iPody shuffle, nano a touch, proto také dnes zrušil informační embargo a tak redaktoři serveru engadget pouze klikli v redakčním systému na publikovat. Následující článek je výtah informací z recenzí iPod nano a iPod touch právě na serveru Engadget.com. Pojďte se podívat na první postřehy redaktorů, naše redakce by měla mít přístroje k dispozici již na tento víkend!

iPod touch 4. generace

Narozdíl od iPhone 4 nedostal iPod touch 4. generace IPS displej, který zaručuje velké pozorovací úhly, ty však iPod tedy nemá. Také nemá GPS a obsahuje špatný fotoaparát. To jsou však asi jediné špatné věci, které se mohou o novém iPodu touch říct, pro mnohé to bude dokonalé přenosné zařízení. Díky tomu, že získal procesor Apple A4, Retina display, dvě kamery, gyroskop a vibrace, stala se z něj perfektní herní konzole! Redaktor serveru engadget uvedl, že by klidně vyměnil pár milimetrů tlouštky navíc, za kvalitní fotoaparát, alespon 2 nebo 3 megapixelový. Na druhou stranu také zdůrazňuje, že při reálném použití nebude absence IPS display tolik znatelná, naopak však Retina display, gyroskop a A4 lze skvěle využít při moderních hrách. Celou recenzi si můžete přečíst zde.

iPod touch 6

iPod nano 6. generace

iPod nano zajímá všechny mnohem více, jelikož se jedná o zcela nové zařízení, které nenavazuje na předchozí model, ale zcela se změnilo. Redakce Engadgetu je přesvědčena o tom, že lidé budou nosit iPod nano jako hodinky, display je totiž dost zřetelný na to, aby ste i při pohledu na nano stejně jako na hodinky vše zřetelně viděli. Bohužel první čeho si všimnete je absence přehrávání videa a záznamu videa. Ano iPod nano samozřejmě přišel o kameru, to jsme věděli všichni, ale proč proboha neumí přehrávat videa? OK display 240×240 pixelů není ideální domácí kino, ale proč tedy iPod nano 6. generace nemá ani základní hry, kalendář a kontakty? Všichni z redakce doufají, že je to pouze ve verzi firmware 1.0 a brzo příjde aktualizace firmware, která tyto funkce opět do iPodu přinese, minimálně kalendář a kontakty. Díky malému displeji je iPod nano ve skutečnosti mnohem blíže k iPod shuffle než původnímu nano. Kompletní recenzi na iPod nano 6. generace si můžete přečíst zde.

Dnes nejčtenější

.