Zavřít reklamu

windows_vista_business_packNejprve vám napíšu jak to Kevin Turner řekl a následně se to pokusím vysvětlit. COO společnosti Microsoft Kevin Turner se vyjádřil k iPhone 4 a to ne příliš lichotivě. Hlavní provozní ředitel Turner měl dnes projev na Microsoft Partner Conference (WPC). Než na ni dorazil stihl mít ještě jeden „projev“ na recepci sálu, kde se nechal slyšet:“Jedna z věcí, kterou chci abyste dnes vědeli, je to , že budete moci používat telefony s Windows Mobile 7 a nemusíte se starat, jak jej držíte a jak telefonujete“,

řekl s odkazem na debut Microsoft Windows Mobile 7, který je naplánován na letošní podzim. To je ovšem jen v podání Microsoftu trapná narážka, vzhledem k tomu, že jeho Microsoft Kin byl kvůli absolutnímu nezájmu na trhu (i přes velmi nízkou cenu) stažen z vývoje a prodeje! Další hláška je ovšem již zajímavější.

„iPhone 4 může být pro Apple Vista“

Turner se při této větě snažil říct, že Vista se prodávala také dobře na začátku (i když nám to tak nepřipadá), ale jsou si moc dobře vědomi chyb, které tento systém obsahoval a podle něj je iOS 4 a iPhone 4 na tom stejně. Pokud by se měla historie opakovat, tešme se na iPhone 5 a iOS 5.

07-15-09WPC_lg

Všimněte si, ten pot při přednáškách asi u Microsoftu dostávájí v uvítacím balíčku :-).

Dnes nejčtenější

.