Операційна система iOS пропонує справді багаті можливості обміну. Прагнучи спростити та прискорити роботу користувачів, він пропонує iOS серед іншого, пропозиції контактів кожного разу, коли ви збираєтеся поділитися деяким вмістом. Однак це не завжди бажано, і з цими пропозиціями існує ризик, що ви випадково надішлете посилання комусь іншому. що робити
Вас може зацікавити
Якщо вам набридло бачити обличчя деяких контактів кожного разу, коли ви хочете поділитися фотографією, програмою, веб-сайтом або чимось іншим на своєму iPhone, ви можетеchat деякі або всі контакти зникають. Розміщувати запропоновані контакти у верхній частині аркуша спільного доступу на вашому iPhone може бути зручно, але всі ці обличчя, монограми та Memoji можуть зробити меню спільного доступу захаращеним. Що ще важливіше, їх присутність може виявити, з ким ви були останнім часом. chatі через які програми, не кажучи вже про те, що вони можуть з’являтися на всіх скріншотах і записах екрана, які ви робите. На щастя, є спосіб видалити всю цю серію пропозицій – просто це не відразу очевидно.
Приховати вибрані контакти
Щоб приховати окремі контакти, просто натисніть і утримуйте їх на аркуші спільного доступу та виберіть опцію Пропонуйте менше. Це вплине на сам контакт, тому незалежно від того, яку програму було позначено на значку контакту – Пошта, Повідомлення, Messenger, Slack тощо. – ви менше бачитимете цю особу в пропозиціях на аркуші спільного доступу. Однак може статися так, що запропонований контакт почне з’являтися знову, і вам доведеться повторити описану вище процедуру.
Видаліть усі контакти з аркуша спільного доступу
Інший варіант — повністю позбутися пропозицій контактів із аркуша спільного доступу. Хоча цей крок може дещо подовжити весь процес обміну, винагородою буде набагато зрозуміліший розділ для обміну, не кажучи вже про те, що ви повністю усунете ризик ділитися вмістом з кимось, кому ви точно не хочете його надсилати. Отже, якщо ви хочете видалити всі контакти з аркуша спільного доступу, просто дотримуйтесь інструкцій нижче.
- На iPhone запустіть Налаштування.
- Натисніть на Siri і пошук.
- Пройдіть трохи нижче до розділу з назвою Перед пошуком.
- Деактивувати товар Переглянути пропозиції.
- Якщо ви не хочете, щоб нещодавні контакти відображалися на аркуші спільного доступу, також деактивуйте цей елемент. Показати останній.
Хтось знає, як ЗМІНИТИ запропоновані контакти на всі необхідні?
Він пропонує мені контакти, якими я ніколи в житті не користувався, і переважно пропозиції лише з Viber чи Instagram...
Děkuji