Yeni işletim sistemleri şu şekildedir: iOS ve iPadOS 16, macOS 13 Ventura ve watchOS 9 sunuldu Apple Zaten birkaç hafta önce. Şu anda, elbette, bu işletim sistemleri yalnızca beta Geliştiriciler ve test uzmanları için yeni sürümler yayınlandı ve bu durum birkaç ay daha böyle devam edecek. Elbette, haberlerin çoğu geleneksel olarak iOS 16 ve bunlardan biri de i'deki Paylaşılan Fotoğraf Kütüphanesi'dir.Cloudhangisinde Apple bu sisteme ancak üçüncünün gelişiyle eklendi beta Versiyon. Bu en büyük yeniliklerden biri ve pek çok durumda kesinlikle işe yarayacak.
İlginizi çekebilir
iOS 16: i'de Paylaşılan Fotoğraf Kütüphanesinden içerik silme bildirimleri nasıl ayarlanırCloudu
Dergimizde, Paylaşılan Fotoğraf Kütüphanesini i'de nasıl kullanabileceğinize daha önce bakmıştık.Clouddiğer seçeneklerle birlikte aktif hale getirin. Paylaşımlı kütüphaneyi aktif hale getirdiğinizde, en yakın arkadaşlarınızı da kütüphaneye ekleyebilir, onlar da sadece otomatik olarak içerik eklemekle kalmaz, aynı zamanda bunları düzenleyebilir veya silebilir. Bazı durumlarda sorun yaratabilecek olan son bahsedilen silme işlemidir. Apple Neyse ki bunu fark etti ve paylaşılan bir kitaplıktan içerikleri silmenize olanak tanıyan bir özellik ekledi.chat uyarmak. Aktivasyon prosedürü şu şekildedir:
- İlk olarak iPhone'unuzda iOS 16 yerel uygulamaya git Ayarlar.
- Bunu yaptıktan sonra bir şeyi aşağı kaydırın altında, bölümü nerede bulup tıklayın Fotoğraflar.
- O zaman burada biraz daha ilerleyin aşağı, ve bu kategoriye Kütüphane.
- Daha sonra bu kategori içerisinde satıra tıklamanız yeterlidir. Paylaşılan kütüphane.
- Burada tek yapmanız gereken alttaki anahtarı kullanmak etkinleştir işlev Silme bildirimi.
Yukarıdaki prosedürü kullanarak, iPhone'unuzda bu mümkündür iOS 16 i'deki Paylaşılan Kütüphane içindeCloudPaylaşılan kütüphaneden fotoğraf ve videoları silen herhangi bir potansiyel davetsiz misafiri yakalayacağınızdan emin olmanızı sağlayan bir işlevi etkinleştirin. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, yukarıda bahsettiğimiz ayarlar bölümünden basit bir işlem yaparak söz konusu kişiyi paylaşımlı kütüphaneden güvenli bir şekilde kaldırabilirsiniz.