En yeni işletim sistemlerinde AppBurada kesinlikle incelemeye değer sayısız yeni özellik bulacağız. Dergimizde son sistemlerin piyasaya sürülmesinden bu yana geçen birkaç uzun hafta boyunca tüm haberleri ele almamız, bunların ne kadar çok sayıda olduğunu doğruluyor. En büyük özelliklerden biri kesinlikle Odak modları, ancak bunun dışında Apple aynı zamanda sistemde ve yerel uygulamalarda birçok iyileştirmeyle birlikte geldi. Bu makalede, yerel Mesajlar uygulamasının çok yararlı olabilecek Sizinle Paylaşılan özelliğine göz atacağız.
İlginizi çekebilir
Gibi iPhone Kişinin mesajlarında Sizinle paylaşıldı (devre dışı bırakıldı)etkinleştirildi
Paylaşılanlar özelliği, yerel Mesajlar uygulamasında birinin size gönderdiği içeriği analiz edebilir. Bu içerik daha sonra bazı yerel uygulamalarda, Sizinle Paylaşılan adlı özel bir bölümde görüntülenebilir. Bu bölüm uygulamalarda mevcuttur Safari, Fotoğraflar, Podcast'ler ve TV. Özellikle sizinle paylaşılan bağlantıları, fotoğrafları, etkinlikleri ve şovları görüntüler. Bu, birinin sizinle paylaştığı herhangi bir bağlantıya hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Ama muhtemelen her birimizin, kimsenin görmemesi gereken içerikleri gönderdiği bir tanıdığı veya arkadaşı vardır. Bununla bile Apple Sayıldı ve her bir kişi için ayrı ayrı Sizinle Paylaşılan'ı devre dışı bırakma seçeneği eklendi. Pro Bir kişi için Sizinle Paylaşılan'ı kapatmak için şu adımları izleyin:
- İlk önce iPhone'unuzdaki yerel uygulamayı açın Haberler.
- Bir kez yaparsan, sen belirli bir konuşmaya tıklayın, Sizinle Paylaşılanları devre dışı bırakmak istediğiniz yer.
- Daha sonra ekranın üst kısmındaki simgesine dokunun resim ve kişi adı.
- Bir parçayı aşağı kaydırmanız için bir arayüz açılacaktır daha düşük.
- Seçeneği burada bulun Sizinle paylaşılanlar bölümünde görüntüleyin ve anahtarı kullanarak onu devre dışı bırakmak.
Yukarıdaki adımları kullanarak, iPhone'unuzdaki Mesajlar uygulamasında seçili bir kişi için "Sizinle paylaşılanlar" özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. Bu, söz konusu kişinin sizinle paylaştığı içeriğin artık "Sizinle paylaşılanlar" bölümünde görüntülenmeyeceği anlamına gelir. "Sizinle paylaşılanlar" özelliğini tamamen veya yalnızca belirli bir uygulamada devre dışı bırakmak isterseniz, bunu da yapabilirsiniz. Ayarlar → Mesajlar → "Sizinle paylaşılanlar" bölümüne gidin . Burada, özelliği tamamen devre dışı bırakmak için "Otomatik Paylaş" seçeneğinin işaretini kaldırın veya yalnızca belirli bir uygulamada devre dışı bırakmak için altındaki anahtarı devre dışı bırakın.