För att skydda alla äppelodlares integritet och säkerhet Apple verkligen etablerar. Det bevisar detta för oss på flera sätt - i första hand kommer det relativt ofta med nya funktioner och teknologier som det skyddar kunder med, dessutom, titta bara på historien om dataläckor och liknande skandaler där Apple Det syns praktiskt taget inte alls och kan inte jämföras med andra företag, som Meta eller Google. Vi har också fått en massa nya funktioner i operativsystemet iOS 16, vilket du säkert redan lagt märke till i vår tidning. Flera nya funktioner har också kommit från kategorin integritet och säkerhet.
Du kan vara intresserad av
Hur in iOS 16 använd Säkerhetskontroll
En stor ny funktion som skyddar produktanvändarnas integritet från Applu är säkerhetskontroll. Med den kan Apple-användare enkelt och snabbt kontrollera all åtkomst för personer och appar till deras data och information och vid behov ändra dessa behörigheter. Säkerhetskontroll kan vara användbar, särskilt om det sker en snabb förändring i förtroendenivån för en viss person eller app. Apple Mer specifikt presenterade han användningen av säkerhetskontrollfunktionen i ett sönderfallande och dysfunktionellt äktenskap, där en av parterna kan bli offer för missbruk av personuppgifter och information. Pro För att använda säkerhetskontrollen, följ dessa steg:
- Först på din iPhone med iOS 16 flytta till inbyggd app Inställningar.
- När du gör det, gå av Nedan, där hitta och klicka på avsnittet Sekretess och säkerhet.
- Gå sedan vidare till nästa skärm hela vägen ner och gå till Säkerhetskontroll.
- Här finns redan två alternativ, dvs Nödåterställning a Hantera delning och åtkomst.
Ovanstående metod tar dig till gränssnittet för säkerhetskontroll från iOS 16. Om du väljer alternativet nödåterställning, så att du omedelbart kan återställa all åtkomst för personer och appar till din personliga information och data. Det andra alternativet är då Hantera delning och åtkomst, där det nu är möjligt att mer heltäckande se och hantera åtkomsten för personer, applikationer och enheter med åtkomst till dina personuppgifter. Om du någonsin behöver använda Säkerhetskontroll, bör du också veta att du kan trycka på uppe till höger när som helst slut snabbt, vilket omedelbart kommer att stänga av den sektionen, inklusive appen Inställningar.