Dacă vrei pe iPhone-ul tău sau altul Apple produs pentru a gestiona cutiile poștale, puteți utiliza aplicația nativă Mail pentru aceasta. Dar dacă doriți un client mai sofisticat, cu funcții mai bune, atunci cel mai bun lucru de făcut este să căutați o alternativă. Vestea bună, însă, este că Apple încearcă în mod constant să îmbunătățească e-mailul nativ și vine cu noi funcții care vor face mult mai puțin probabil ca utilizatorii să treacă la alternative. Am primit apoi câteva funcții și gadgeturi noi în noul sistem. iOS 16, așa că haideți să aruncăm o privire la câteva dintre ele împreună.
Te-ar putea interesa
La fel de iPhone anulați trimiterea unui e-mail
Una dintre noile funcții disponibile în Mail este posibilitatea de a anula trimiterea unui e-mail. Aceasta înseamnă că, atunci când trimiteți un e-mail, aveți la dispoziție câteva secunde pentru a vă răzgândi și, eventual, a anula trimiterea. Această funcție este utilă, de exemplu, dacă vă dați seama, după ce trimiteți un e-mail, că nu ați atașat un atașament, nu ați adăugat un destinatar în copie sau poate ați făcut o greșeală. Clienții de e-mail concurenți au oferit posibilitatea de a anula trimiterea unui e-mail pentru o perioadă foarte lungă de timp, așa că, în cazul Mail, era cu siguranță timpul. Pro Pentru a anula trimiterea în Mail, procedați după cum urmează:
- Mai întâi, pe iPhone, accesați aplicația în mod clasic Poștă.
- Odată ce faci, scrie Email nou, sau muta la răspunsuri.
- Acum, în modul clasic, completați toate chestiunile și trimite e-mailul.
- Pro Anularea trimiterii este suficientă în partea de jos a ecranului apăsați pe Anulează trimiterea.
Folosind procedura de mai sus, este posibil, prin urmare, pe iPhone-ul dvs. cu iOS 16 în Mail pentru a anula trimiterea unui e-mail. În mod implicit, aveți 10 secunde pentru a anula trimiterea unui e-mail, iar dacă acest timp nu este suficient pentru dvs., îl puteți prelungi și mai mult. Doar du-te la Setări → Mail → Timp pentru a anula trimiterea. Este important de menționat că anularea trimiterii unui e-mail funcționează în absolut toate cazurile - după ce faceți clic pe butonul de trimitere, e-mailul nu va fi trimis imediat, ci va aștepta până când veți decide să faceți clic pe Anulare trimitere. E-mailul este efectiv trimis numai de îndată ce a trecut termenul limită de anulare a trimiterii.