Închide anunțul

Rețelele sociale pot fi un servitor bun, dar un stăpân rău. Le putem folosi pentru o conexiune extrem de simplă cu prietenii noștri, sau poate cu familia. Pe de altă parte, pot exista persoane pe aceste rețele sociale care doresc să dăuneze altor utilizatori într-un fel - și nu contează dacă sunt doar pe rețeaua socială în sine sau în viața reală. Prin urmare, atunci când utilizați rețelele de socializare, este necesar să rămâneți cât mai anonim, în același timp să nu menționați sub nicio formă viața privată. S-ar putea să regreti într-o zi.

Ascunde numărul Îmi place asta

De câteva luni lungi, Instagram încearcă să ascundă numărul de aprecieri pe postări și vizionări ale videoclipurilor. Prin acest pas, Instagram vrea să arate că cu siguranță nu ar trebui să evaluăm sau să judecăm oamenii în funcție de câte inimi sau opinii au pe o anumită postare - și sunt complet de acord. Numărul de aprecieri mi-a fost întotdeauna furat complet, iar când am aflat mai târziu că mulți utilizatori pot fi zdrobiți de un număr redus de inimi, am nestși a învățat să se întrebe. Dacă doriți să ascundeți numărul de inimi dintr-o postare nouă, accesați interfața clasică de adăugare. Apoi de două ori Click pe Următorul, și apoi în jos la Setari avansate. nakonec activați Ascunde aprecieri și vizualizări pentru această postare.

Protecție împotriva grupurilor inadecvate

Dacă ați fost utilizator al rețelei de socializare Instagram timp de mai mulți ani, probabil ați observat recent așa-numiții boți, care se află practic sub fiecare postare influentă. Acești boți au cel mai adesea diverse aluzii sexuale, care au o singură sarcină - să vă atragă atenția. Dacă ajungeți la profilul acestui bot, în majoritatea cazurilor vă va direcționa către un site web fraudulos. Recent, acești boți vă pot adăuga și în grupuri unde sunt distribuite site-uri nepotrivite și adesea pornografice. Este ușor să combateți acest lucru. Accesați profilul tau, apoi, în dreapta sus, atingeți pictograma meniului. Apoi selectați Setări, mai departe confidențialitate, și apoi Știri. Aici este suficient în partea de jos a opțiunii Permiteți altora să vă adauge bifează Numai persoanele pe care le urmărești în grupuri. Pentru a putea folosi această funcție, trebuie să o aveți activă cont profesional.

Se dezactivează starea activității

Au trecut câteva luni de când Instagram a apărut cu o nouă funcție pe care o cunoaștem, de exemplu, Messengerla sau altul chataplicații. În mesajele Instagram, poți vedea când au fost online utilizatorii individuali ultima dată – iar alți utilizatori pot vedea aceste informații despre tine exact în același mod. Din fericire, există o opțiune care îți permite să dezactivezi afișarea stării activității pe profilul tău. Dar este fie totul, fie nimic. Dacă dezactivezi funcția, alți utilizatori nu vor putea vedea starea activității tale, dar nici tu nu vei putea să o vezi la alți utilizatori, chiar dacă aceștia au activată. Pentru a o dezactiva, accesează profilul tau, și apoi apăsați în dreapta sus pictograma meniului. Apoi, treceți la Setări -> Confidențialitate -> Stare activitate, unde dezactivați oportunitate Vedeți starea activității.

Cine ma poate mentiona?

Poți folosi mențiuni practic oriunde pe Instagram. Indiferent dacă adaugi o poveste, o postare sau un comentariu, o mențiune poate fi creată tastând formularul „pe scurt”, urmat de numele tău de utilizator. Proalți utilizatori pot apoi accesa direct profilul dvs. prin intermediul mențiunilor. Desigur, este posibil ca unii utilizatori să nu fie de acord cu acest lucru, deoarece nu doresc să își expună profilul în mod inutil. Din fericire, această funcție, care se referă la mențiuni, poate fi, de asemenea, reconfigurată. Dacă nu doriți să permiteți altor utilizatori să vă menționeze, accesați profilul tau, apoi atingeți în dreapta sus pictograma meniului. Apoi, treceți la Setări -> Confidențialitate -> Mențiuni, unde ai setat fie Oamenii pe care îi urmărești sau Nici unul.

Setările prietenilor apropiați

Din când în când, probabil că toți vrem să arătăm ceva. Fie că este o nouă adăugare la familie sub forma unui animal de companie, un computer nou sau chiar fotografii dintr-o vacanță. Cu toate acestea, nu toate fotografiile sunt potrivite pentru a fi publicate direct pe profilul tău sau pentru toți urmăritorii tăi din poveste. Tocmai de aceea există o secțiune de prieteni apropiați. După cum sugerează și numele, în această setare vă alegeți cei mai apropiați prieteni și astfel creați un fel de „grup” de utilizatori. Puteți distribui apoi toate poveștile separat acestui grup, de exemplu dacă sunt mai personale. Alegeți oamenii ca prieteni apropiați cu mare grijă. Puteți face acest lucru mergând la profilul tau, apoi, în dreapta sus, atingeți pictograma meniului. Apăsați următorul Prieteni apropiați și pur și simplu este Adăugați sau eliminați. Prietenii apropiați pot fi selectați atunci când partajați o poveste.

Cel mai citit de azi

.