Închide anunțul

Ori de câte ori primiți un mesaj, veți vedea o previzualizare a acestuia, chiar dacă ecranul iPhone sau iPad este oprit. Acest lucru este, desigur, foarte util, deoarece nu trebuie să vă deblocați dispozitivul de fiecare dată. Dar în cazul în care nu vă aflați în apropierea dispozitivului, oricine vă poate citi mesajul, care în multe cazuri poate să nu fie util deloc.

Aceasta este doar o amenințare uriașă la adresa vieții private, mai ales dacă sunteți căsătorit! Din fericire, există o opțiune de a dezactiva pur și simplu previzualizarea notificărilor din setări.

Dezactivați previzualizarea

Deschide Setări și dă clic pe Notificări . Derulează în jos și dă clic pe Mesaje . Derulează din nou în jos și deschide Previzualizări . După deschidere, ai opțiunea de a alege între trei setări – Întotdeauna (implicit), La deblocare (previzualizarea va apărea în bara de stare după ce deblochezi dispozitivul) și Niciodată (previzualizarea nu va apărea pe ecranul de blocare sau după deblocare).

În concluzie, aș dori doar să adaug că această ascundere a notificărilor funcționează și pentru alte aplicații, trebuie doar să alegeți de ex. Mail sau o altă aplicație în locul elementului Mesaje în al doilea pas.

notificare facebook

Cel mai citit de azi

.