Lukk annonse

De siste ukene har bladet vårt fokusert på nylig introduserte operativsystemer fra Applu. Hvis du ikke har lagt merke til det, introduserte Apple-selskapet disse nye systemene kl. WWDC22, og det er spesifikt vi snakker om iOS og iPadOS 16, macOS 13 Ventura og watchOS 9. Disse systemene er for øyeblikket tilgjengelige for utviklere og testere innen beta versjon, med offentlig utgivelse forventet om noen måneder. Imidlertid mange brukere beta versjonen brukes allerede for å få tidlig tilgang. En av de viktigste nye funksjonene i iOS 16 inkluderer Delt fotobibliotek på iCloudsom kan komme godt med i flere situasjoner.

iOS 16: Slik legger du til flere deltakere i det delte fotobiblioteket på iCloudu

Det delte biblioteket fungerer ved at det opprettes et nytt delt bibliotek for deg, som du kan invitere dine kjære til. Alle bilder og videoer som noen fra det delte biblioteket tar, vises automatisk her, uten at du trenger å flytte noe manuelt. Vi har allerede vist hvordan du oppretter og bytter et delt bibliotek. I denne artikkelen skal vi spesifikt se på hvordan du kan legge til en annen deltaker i det delte biblioteket hvis du ved et uhell glemte noen da du opprettet det. Fremgangsmåten er som følger:

  • Først på din iPhone med iOS 16 gå til native app Innstillinger.
  • Når du gjør det, skyv ned noe under, hvor finner og klikker du på delen Bilder.
  • Så kjør litt lenger hit ned, og det til kategorien Bibliotek.
  • Deretter, innenfor denne kategorien, klikker du bare på linjen Delt bibliotek.
  • Her da i kategorien Deltakere klikk på linjen + Legg til deltakere.
  • Da er det nok finne kontakt, som du vil legge til, og send en invitasjon.

Ved å bruke fremgangsmåten ovenfor er det derfor mulig på din iPhone med iOS 16 legg til i delt bildebibliotek på iCloudfor en ny deltaker. Når du har lagt til personen, vil de motta en invitasjon som de må bekrefte for å bli lagt til. De vil da få tilgang til alt innhold i det delte biblioteket, inkludert eldre innhold, selvfølgelig. Det delte biblioteket er derfor kun ment for dine nærmeste venner, ettersom alle deltakere i tillegg til å se på media også kan legge til, redigere eller slette media.

Dagens mest leste

.