Aizvērt sludinājumu

Pēdējās dienās mūsu žurnāls galvenokārt ir pievērsies alternatīviem pielietojumiem WhatsApp. Mēs to darām galvenokārt tāpēc, ka: Facebook, kas atrodas aiz iepriekš minētā komunikatora, ir nolēmis mainīt lietošanas noteikumus un nosacījumus. Konkrēti, pēc izmaiņu piemērošanas viņam vajadzēja piekļūt papildu lietotāja datiem no WhatsAppplkst. Ir pat saņemti ziņojumi, ka tai vajadzētu būt iespējai arī lasīt jūsu ziņojumus un pēc tam tos izmantot, lai vēl labāk atlasītu reklāmas. Ja jau esat izmantojis alternatīvu lietojumprogrammu WhatsApp esat to lejupielādējis un sācis lietot, jūs varētu interesēt, kā jūs varat pilnībā WhatsAppu izdzēsiet kontu. Šajā rakstā mēs apskatīsim, kā to izdarīt.

Kā izdzēst kontu vietnē WhatsAppu

Attiecībā uz pieejamajām alternatīvām WhatsApp, lai jūs varētu izmantot, piemēram, Signalizēt, uz Trīs vai Telegram. Ja esat pieradis pie alternatīvas un tagad vēlaties visus datus par jums WhatsApp – un tā tālāk Facebook – iegūts, dzēsts, tātad tas nav nekas īpaši sarežģīts. Procedūra ir šāda:

  • Pirmkārt, jums ir jāatver lietotne savā iPhone tālrunī WhatsApp.
  • Kad tas ir izdarīts, apakšējā izvēlnē noklikšķiniet uz opcijas kreisajā pusē Iestatījumi.
  • Šajā ekrānā atrodiet lodziņu un noklikšķiniet uz tā Konts.
  • Šajā sadaļā noklikšķiniet uz līnijas Dzēst kontu.
  • Tagad izlasiet visu par to, kas notiek, ja izdzēsīsit savu kontu.
  • Ja piekrīti visam, tad zemāk ievadiet savu tālruņa numuru.
  • Pēc numura ievadīšanas un pārdomāšanas noklikšķiniet uz pogas Dzēst kontu.
  • Kad tas būs izdarīts, tiks parādīts ekrāns, kurā varēsit norādīt atsauksmes.
  • Atsauksmju sniegšana nav obligāta. Pēc tam pieskarieties augšējā labajā stūrī Nākamais.
  • Nākamajā ekrānā jums ir pēdējā iespēja atgriezties. Dzēšana ir neatgriezeniska.
  • Lai pilnībā izdzēstu kontu, apakšā pieskarieties pie Dzēst kontu.

Ja izdzēsāt savu kontu, izmantojot iepriekš minēto procedūru, WhatsAppNu, atpakaļceļa vairs nav. Ja kaut kad nākotnē WhatsAppJa atgriezīsities, jūsu dati netiks atjaunoti, un jūs sāksit ar tīru lapu. Dažiem no jums varētu rasties jautājums, kas tieši notiek ar jūsu kontu pēc dzēšanas:

  • Jūsu profila attēls un visa konta informācija tiks dzēsta;
  • jūs arī tiksit noņemts no visām grupām, kurām pievienojāties WhatsAppjūs pievienojāties;
  • ziņojumu vēsture tiks dzēsta gan no lokālās krātuves, gan noCloudu;
  • tiks dzēsti arī personas dati, kas WhatsApp dalās ar FacebookEm

Jūsu datu pilnīga dzēšana var ilgt līdz 90 dienām no brīža, kad pieprasījāt konta dzēšanu. Jūsu datu kopija var tikt saglabāta arī pakalpojumā i līdz 90 dienām.Cloudplkst. Tieša WhatsApp Tomēr tajā teikts, ka dažus diagnostikas ierakstus nedrīkst dzēst – tajos tik un tā nav personas identifikatoru. Tātad tā var būt WhatsApp saglabāt savus datus likumīgiem nolūkiem.

Šodien visvairāk lasītais

.