Uždaryti skelbimą

Kiekvieną kartą, kai persikeliate į Messengeru, todėl viršuje galite pastebėti skydelį, kuriame yra visų prisijungusių draugų sąrašas. Taip pat lygiai taip pat galite būti šiame sąraše savo draugams. Viena vertus, tai yra maloni funkcija, nes žinote, kad atitinkamas asmuo yra pasiekiamas internete, tačiau, kita vertus, kartais tiesiog nenorite, kad jūsų veiklos būsena būtų matoma, kad niekas negalėtų žinoti, kad esate prisijungę. Geros naujienos yra tai, kad veiklos būsena yra Messengergal ir nechat paslėpti.

Kaip į Messengeru paslėpti veiklos būseną: iPhone

  • Pirmiausia turite eiti į programą „iPhone“. Messenger.
  • Kai tai padarysite, bakstelėkite viršutiniame kairiajame kampe savo profilio piktogramą.
  • Tada pasirinkite parinktį iš meniu Aktyvi būsena.
  • Tada čia, naudojant jungiklį išjungti Parodykite, kad esate aktyvūs.
  • Tada viskas, ką jums reikia padaryti, tai patvirtinti veiksmą bakstelėdami Išjunk.

Kaip į Messengeru paslėpti veiklos būsenąmac

  • Pirmiausia turite eiti į programą „Mac“. Messenger.
  • Kai tai padarysite, spustelėkite kairėje viršutinės juostos pusėje esantį skirtuką Messenger.
  • Tada pasirodžiusiame meniu pasirinkite parinktį Nuostatos ...
  • Bus atidarytas naujas langas, kuriame kairiajame meniu pereikite prie Aktyvi būsena.
    • Čia tereikia naudoti jungiklį išjungė Rodyti aktyvią būseną.
  • nakonec nepamirškite paspausti mygtuko Sutaupote taupymui.

Kaip į Messengeru paslėpti veiklos būseną: Messenger.com

  • Pirmiausia savo žiniatinklio naršyklėje eikite į svetainę Messenger.com a Prisijungti.
  • Kai tai padarysite, bakstelėkite viršutiniame kairiajame kampe savo profilio piktogramą.
  • Tada pasirodžiusiame meniu spustelėkite laukelį Nuostatos.
  • Tada kitame ekrane spustelėkite skyrių Aktyvi būsena.
  • Čia tereikia naudoti jungiklį išjungė aktyvią būseną.
  • Arba toliau galite nustatyti, kad pasirinktų vartotojų veiklos būsena būtų rodoma arba slėpta.

Todėl naudojant pirmiau nurodytas procedūras galima tiesiog to nedarytichat slėpti veiklos būseną. Norėdami paslėpti savo veiklos būseną, turite taikyti šias procedūras absoliučiai visiems savo įrenginiams, kuriuose esate Messenger tu naudoji. Jei to nepadarysite ir paslėpsite veiklos būseną tik viename iš savo įrenginių, draugai vis tiek matys jūsų veiklos būseną, todėl turite tai žinoti. Svarbu pažymėti, kad išjungę veiklos būseną negalėsite matyti, ar kiti vartotojai yra prisijungę.

Šios dienos skaitomiausia

.