Populiarus Messenger od Facebooku ateina su dar viena tikrai naudinga funkcija. Dabar galite siųsti slaptus pranešimus, kuriuos galite suaktyvinti pokalbiuose su draugais. Šis slaptas pokalbis veiks tik tame įrenginyje, kuriame jį suaktyvinsite. Taigi, jei jūsų Facebook Jei kas nors kitas prisijungs, pavyzdžiui, iš savo telefono ar kompiuterio, pokalbis jam iš viso nebus rodomas, nes jis glaudžiai susijęs tik su jūsų telefonu, kuriame jį aktyvuojate.
Jums gali būti įdomu
Net ir paprasti pokalbiai, anot žodžių, yra Facebooku Saugūs, bet slapti pranešimai šifruojami iš vieno įrenginio į kitą. Be to, jis siūlo kitas funkcijas, pvz., galimybę, kad pranešimas išnyktų per kelias sekundes ar minutes po to, kai jį parodys kita šalis. Automatinis dingimas ypač tinka nuotraukoms, kai siunčiate kam nors nuotrauką, kurios niekas kitas neturėtų matyti ir nustatote, kad ji išnyktų, pavyzdžiui, po 10 sekundžių. Kai kita šalis peržiūri pranešimą, prasideda atgalinis skaičiavimas ir po to pranešimas dingsta arba tampa neįskaitomas.
Paskutinė naudinga slaptų pokalbių savybė yra ta, kad užrakinimo ekrane niekada nerodoma, kas ir kas per juos jums siunčiama. Messenger rašo. Kai gaunate pranešimą per įprastą pokalbį ir esate užrakintas iPhone, ekranas įsijungs ir parodys, nuo ko žinutė, ir netgi dalį teksto, kurį jums atsiuntė kita šalis. Tai dažnai nėra patogu, ir šiuo atveju yra slaptų pokalbių, kuriuose užrakinimo ekrane ir pranešimų centre nieko nebus rodoma, tik informacija, kad kažkas jums kažką atsiuntė.
Yra keli būdai, kaip aktyvuoti slaptus pokalbius. Paprasčiausias būdas – atidaryti pokalbį su savo mylimuoju, spustelėti jo vardą viršuje ir pasirinkti „Slaptas pokalbis“ . Tai nustatys jūsų įrenginį kaip numatytąjį slaptų pokalbių įrenginį ir galėsite pradėti rašyti flirtuojančias žinutes.
Jei norite nustatyti, kad pranešimai dingtų po tam tikro laiko, tiesiog spustelėkite laikmačio piktogramą apačioje dešinėje virš nykščio , nustatykite laiką (nuo 5 sekundžių iki 1 dienos) ir viršuje dešinėje spustelėkite „ Atlikta “.
Bet kuriuo metu galite ištrinti arba išjungti slaptus pokalbius atskirai arba masiškai. Tiesiog pagrindiniame puslapyje Messengeru spustelėkite apatiniame dešiniajame kampe Jau ir pasirinkite čia Slapti pokalbiai. Iš čia galite ištrinti juos visus arba išjungti visą funkciją.
„Secret Conversations“ galite siųsti žinutes, paveikslėlius ir lipdukus. „Secret Conversations“ nepalaiko grupinių žinučių, GIF, vaizdo įrašų, balso skambučių, vaizdo skambučių ar mokėjimų.
Slapti pokalbiai dar netinka visiems. Facebook Jis išbando funkciją ir patikslina paskutines detales. Tačiau ji palaipsniui plečia ją visiems vartotojams Messengeradresu. Kad naujoji funkcija veiktų, turite Messenger atnaujinti į naujausią versiją ir slapti pokalbiai turi būti aktyvūs tiek jums, tiek kitai šaliai, kuriai rašote (mūsų atveju, jūsų meilužiui).
Ką daryti, jei bandysiu spausdinti ekraną, kol jį galima peržiūrėti?
Paprastai tai įmanoma
ar galiu kaip nors atsekti slaptą pokalbį savo telefone?
Jei išjungiu funkciją, ar ji visuose įrenginiuose ar tik tame, kuriame įdiegta?