Hirdetés bezárása

Ha rendszeresen követi magazinunkat, akkor az elmúlt napokban észrevehette, hogy az alkalmazással foglalkozó cikkeket közölünk. WhatsApp és esetleg annak alternatívái. Ez semmiképpen sem véletlen, hiszen röviddel ezelőtt az interneten felröppent a hír az említett kommunikációs alkalmazás feltételeinek változásáról. Állítólag még jobban össze kellett volna kapcsolódni vele Facebookem, személyes adatok gyűjtése céljából, ami érthető módon sok felhasználónak nem tetszik. Alternatívák a WhatsAppSzámos elérhető, amelyet a felhasználók használhatnak. Az alábbiakban csatoltam egy cikket, amely segíthet a döntésben.

Online állapot megjelenítése

A legtöbb üzenetküldő alkalmazás meg tudja mutatni a felhasználóinak, hogy mikor jelentkeztek be utoljára, vagy hogy éppen online vannak-e. Egyrészt ez a funkció nagyszerű, mert láthatod, hogy azonnal vagy hosszabb idő múlva kapsz választ. Vannak azonban, akik nem szeretnék, hogy a másik fél lássa, hogy online vagy offline állapotban van-e. Szerencsére a Viberen belül lehetőséged van kiválasztani, hogy az emberek láthassák-e az online állapotodat vagy sem. Pro A visszaállításhoz kattintson a Viber főoldalára a jobb alsó sarokban. Több. Akkor nyissa meg itt Beállítások és szakasz Magánélet, ahol elég deaktiválja alkalom Ossza meg az „Online” állapotot. Vegye figyelembe, hogy ezt a beállítást 24 óránként csak egyszer módosíthatja.

A küldött fotók minősége

Alapértelmezés szerint a Viber üzenetküldő alkalmazás viszonylag alacsony minőséget állít be az elküldött fényképek esetében. Pontosabban, a Viberen belül elküldött összes fotó mérete körülbelül 250 KB-ra csökken. Ez a beállítás elsősorban a túlzott mobiladat-használat elleni védelmet szolgálja. Ha azonban nagy vagy korlátlan adatcsomaggal rendelkezel, növelheted az elküldött fotók minőségét. Ehhez koppints a Viber kezdőképernyőjének jobb alsó sarkában található Továbbiak elemre, majd lépj a Beállítások menüpontra. Itt koppints a Média oszlopra, majd a tetején található Fotóminőség elemre . A megjelenő menüből válaszd a Kiváló lehetőséget. Minden elküldött fotó körülbelül 650 KB mobiladat-forgalmat fog felemészteni.

Olvassa el az üzenetet

Akárcsak a többiek chatAz üzenetküldő alkalmazáshoz hasonlóan a Viber is megmutathatja a másik félnek, hogy elolvasta az üzenetet a dátummal és az időponttal együtt. Ez azonban nem feltétlenül felel meg minden felhasználónak, ezért egyes alkalmazások lehetőséget kínálnak a funkció kikapcsolására. Határozottan örülni fogok, ha azt mondom, hogy a Viber is ezen alkalmazások közé tartozik. Tehát, ha meg akarja akadályozni, hogy a másik fél lássa, hogy elolvasott egy bejövő üzenetet, akkor nem nehéz. A jobb alsó sarokban koppintson a lehetőségre Több, majd az oszlopra Beállítások. Most rá kell kattintania a fülre Magánélet, ahol elegendő egy kapcsoló az opciónál Beszámoló elolvasva váltani inaktív pozíciókat.

A kapcsolattartó csatlakozott a Viberhez

Ha már egy ideje telepítette a Viber-t, valószínűleg időről időre kapott értesítést arról, hogy valamelyik ismerőse csatlakozott a Viberhez. Személy szerint ezt az információt teljesen lényegtelennek és meglehetősen bosszantónak tartom. Ha a jövőben nem szeretne értesülni arról, hogy valaki az ismerősei közül csatlakozott a Viberhez, akkor kikapcsolhatja ezt az értesítést. Csak érintse meg a jobb alsó sarkot Több, majd az oszlopra Beállítások. Ha ezt megtette, kattintson az opcióra Értesítés. Táskaonec elég ahhoz, hogy leszállj egészen lefelé ahol kapcsoló segítségével deaktiválja alkalom Foly. csatlakozott a Viberhez. Ezt követően már nem fogja megkapni az említett értesítéseket.

Adatok vizsgálata

Manapság gyakorlatilag mindenkinek van hozzáférése mobilinternethez. ProA probléma az, hogy a nagyobb adatcsomagok még mindig nagyon drágák az országban. Sajnos, mint egyszerű halandók, nem tehetünk ez ellen semmit, és alkalmazkodnunk kell. Szerencsére a különféle kommunikációs alkalmazásokban van egy úgynevezett adatmentő, amely képes mobil adatforgalmat menteni. A Viber is rendelkezik ilyen funkcióval, így ha Önnek is kis adatcsomagja van, akkor is használhatja az említett funkciót. Csak koppintson a jobb alsó sarokban Több, majd az oszlopra Beállítások, ahol rákattint az opcióra Átlagos. Ha már ebben a szakaszban van, szálljon le egészen lefelé és a kapcsoló segítségével aktiválja alkalom Korlátozza az adathasználatot. Ezen kívül lehet deaktiválja funkció Média letöltése automatikusan a Videók automatikus lejátszása.

A mai nap legolvasottabb

.