אפליקציית "מצא את..." אינה מיועדת רק למציאת אייפון שאבד, Airתגית או אבודה Airפודך. זה גם מאפשר לך לשתף את המיקום שלך באופן רציף עם משפחה וחברים, וזה שימושי בזמן נסיעה, בדרך הביתה או סתם פגישות בעיר. במקום לשלוח הודעות חוזרות ונשנות, פשוט פתח את המפה וראה היכן האדם השני נמצא כרגע.
אתה יכול להתעניין
שיתוף לא חייב להישאר פעיל לצמיתות. iPhone מציע את האפשרות להפוך את המיקום שלך לזמין למשך שעה אחת, עד סוף היום, או ללא הגבלת זמן. אני בדרך כלל בוחר את שני הראשונים varianty – לדוגמה, כשאני מחפש מישהו במקום לא מוכר או שאני רוצה ליידע את יקירי שהגעתי הביתה בשלום. שיתוף קבוע מתאים יותר למשפחה ולאנשים שאתם סומכים עליהם.
כיצד להפעיל שיתוף מיקום
ראשית, פתחו את האפליקציה "מצא את..." ועברו לחלונית "אני" בתחתית המסך. ודאו שהמתג "שתף את המיקום שלי" מופעל. אם הוא כבוי, iPhone לא ישתף את מיקומך עם אנשים אחרים.
לאחר מכן, הקישו על לוח האנשים ולחצו על כפתור הוסף, המזוהה על ידי סמל הפלוס. בחרו שתף את המיקום שלי מהתפריט, הזינו את השם, מספר הטלפון או כתובת הדוא"ל של האדם שאיתו ברצונכם לשתף, והקישו על שלח.oneג. ציין את משך השיתוף: שעה אחת, עד סוף היום, או לצמיתות.
האדם שתבחרו יקבל התראה והמיקום שלכם יופיע באפליקציית "מצא את..." באייפון, אייפד או מק שלו. אם הוא ירצה, הוא יוכל גם לשתף אתכם את המיקום שלו באותו אופן. לכן, זו לא תכונה דו-כיוונית אוטומטית - רק בגלל שאתם מראים למישהו היכן אתם נמצאים, זה לא אומר שתראו את שלו.
איזה מכשיר שולח את המיקום שלך
אם יש לך חשבון אחד Apple אם יש לך מספר מכשירים מחוברים, כדאי גם לבדוק את מקור המיקום. תראה מידע בחלונית "אני" מאיזה מכשיר המיקום שלך משותף כעת. זה בדרך כלל iPhoneשאתם נושאים אתכם, אך תוכלו גם להגדיר מכשיר תואם אחר כמקור.
הדבר הקטן הזה יכול להסביר שיתוף לכאורה לא מתפקד. לדוגמה, אם אתם משאירים את המכשיר שבחרתם בבית ויוצאים עם רק iPhonem, אחרים עדיין יכולים לראות את מיקום המכשיר המונח על השולחן. לכן, באייפון שברצונך להשתמש בו כמקור, פתח את החלונית Me באפליקציית Find My, ובמידת הצורך, הקש על Use This iPhone כמו המיקום שלי.
איך להפסיק לשתף את המיקום שלך
כדי להפסיק לשתף את המיקום שלך עם אדם אחד בלבד, פתח את החלונית 'אנשים', הקש על שמו, החלק את הכרטיסייה למטה, לאחר מכן בחר הפסק לשתף את המיקום שלי ואשר את בחירתך.
ניתן לנתק את כל המשתמשים מהמיקום שלך על ידי כיבוי המתג "שתף את המיקום שלי" בחלונית "אני". לכן מומלץ לעבור על רשימת האנשים שלך מדי פעם ולבדוק למי הענקת גישה.oneאחי. שיתוף קבוע בפרט יכול להתעלם בקלות אחרי חודשים.
המיקום שלך אינו ציבורי ורק אנשים שתבחר יכולים לגשת אליו. עם זאת, מומלץ להתייחס אליו כמו לכל מידע רגיש אחר. שתף אותו רק עם אנשים שאתה סומך עליהם, והשתמש בהגדרה מוגבלת בזמן למקרים חד פעמיים. variantu. זה נותן לך עזרה מעשית בעת נסיעה וקביעת פגישות מבלי לאבד שליטה על מיקומך.