Zavřít reklamu
  • Sledování #47173

    Zdravím. Mám dotaz ohledně funkce sledování (nastavení - soukromí- sledovaní ). Pořád ji nemůžu zapnout, jelikož ji mám stále zašedlou. Nevím jestli je to tím, že mám iOS 14.7 beta. Dělal jsem i downgrade, odstranil jsem i konfigurační profil, různě se odhlašoval, restartoval mobil, ale bezvísledně. Jinak všechny podmínky splňuji. Nevíte někdo, co s tím ?
    Děkuji

    Sledování #47176

    Martine... Beta neslouží na běžné uživání! Beta slouží vývojářům na testování nových funkcí. Když si stahujete betu tak berete automaticky riziko že některé funkce v telefonu nemusí fungovat na 100%. Proto bych vám radil buďte trpělivý a vykašlete se na betu. Není pro vás určená. Hlavně ani není dobré ji mít na primárním zařízení. Toť můj názor k věci.

    Sledování #47177

    Martine. Beta není určená pro širokou veřejnost. Takže pokud nejste developer tak by u vás neměla co dělat. Timto si můžete telefon i Hardwarově poškodit. Například mému kolegovi přestala fungovat anténa na 11 pro po instalaci Bety ios 14.

    Sledování #47179

    Dobrý večer Martine, chtěl bych vám říct že za chybu kterou máte ve vašem iphonu konkrétně po instalaci bety se nemůžete zlobit. Stal jste se neoprávněným betatesterem a proto tyto testovací OS nejsou dostupné pro všechny. Každý chce od našeho Jablka aby fungovalo na 100%. S Používáním Beta verze OS vám tato slova budou houby platná. Moje vlastní doporučení je se vzdát Bety. Není to určené jen tak pro parádu. Pracují s tím profesionálové kteří dostávají stroje kde Betu mohou testovat. Na primárních zařízeních se tyto OS netestují. Je to poměrně dost rizikové ohledně stráty dat, poškozeni HW nbeo SW či kompletnímu odepsání stroje. Jako dlouholetý developer u společnosti Wandera vím o čem mluvím. Máme k dispozici testovací telefony které jsou připraveny i na situace které je mohou postihnout. Takže pokud chcete s vašim telefonem fungovat, tak ybch vám doporučil odstranit falešný developer profil.

    Sledování #47182

    Ne, vsechny podminky rozhodne nesplnujes. A za trest ted budes Markovi a spol posilat sva data 😀

Odpověď na: Sledování

celý text

.