Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Spomalený a sekajúci iPhone 6 #7842

    Smutné je, že do iPhonu som išiel práve preto, lebo veľa ľudí v mojom okolí tvrdilo, ako dlho to vydrží, aký je to svižný OS a aká je Android sračka. Keby v takom stave, v akom mám iPhone bol ktorýkoľvek Android, asi by okolo toho bol kvalitný hurhaj. Takto sa už nemám ani na koho obrátiť, lebo servis nič nerieši a často sa stretávam s postojom, že to nemôže robiť, lebo to by sa na Apple zariadení nestalo...
    Asi to skúsim reklamovať ešte raz z rovnakého dôvodu a dúfať vo vrátenie peňazí.

    Odpověď: Spomalený a sekajúci iPhone 6 #7841

    Bohužiaľ, telefón som odložil naspäť do krabičky. Batéria na iOS 11 padá a to aj bez nejakého veľkého využívania (keď telefón zapojím do nabíjačky, zázračne baterka padne o 5% nadol), aplikácie padajú, všetko seká a trhá. Som naozaj sklamaný aj z nulovej podpory Applu a ich zmluvných servisov. Hlavne, že prichádzajú nové emoji a akákoľvek oprava OS nikde.

    Odpověď: Spomalený a sekajúci iPhone 6 #7840

    Takže tretia reklamácia za mnou, "SW vada sa neprejavila". Vyreklamovali vraj nejaký komunikačný modul, ktorý vymieňali už pri druhej reklamácii. Poslal som im aj video, konkrétne: kde je vidieť, že aplikácia počasie sa vôbec nespráva korektne a nepomáhal ani reštart telefónu a kde sa aplikácia nezapne vôbec. Skúšal som obnovu cez DFU mód, nepomohlo. Po prechode na iOS 11 je to absolútna katastrofa a jediné, čo môžem stabilne robiť je akurát písať SMSky. Padá dokonca aj AppStore. Tri reklamácie a bez výsledku. Pracovný telefón sa údajne dá reklamovať len cez operátora a im, bohužiaľ, nemôžem určiť kam ho majú poslať.

    Odpověď: Spomalený a sekajúci iPhone 6 #7838

    ip7black256gb píše:
    Ahoj, tebou popisovane symptomy jsou bud SW vada-coz si moc nemyslim(pokud stahnes original ipsw a flashnes ho pres iTunes s shiftem a obnovit) a situace je stejna, je to HW problem, ke kteremu se ja osobne priklanim. Reklamuj. Kde jsi provadel reklamaci? Pripadne Ti poradim, kam telefon zaslat, mam v servisech zname na vedoucich pozicich.

    Vďaka za radu, to flashnutie ešte skúsim. Mobil je firemný, čiže sa len poslal do Orange a zbytok išiel mimo nás. Tým pádom ani nemám inú možnosť, len reklamovať opäť cez nich. Otázne je, čo s tým, keď mi dookola budú reklamáciu zamietať.

    Odpověď: Spomalený a sekajúci iPhone 6 #7836

    Po novom mi crashuje uz aj aplikacia telefon. Cez multitasking sa vratim do aplikacie, na chvilku zobrazi posledne hovory a crash na plochu. Dalsi problem som zaznamenal pri BT sluchadlach. iPhone tvrdi, ze je pripojeny, sluchadla tiez. Stlacim na sluchadlach play, hudba ide z reproduktoru telefonu. Vie mi niekto prosim poradit? So ziadnym telefonom som nikdy nemal tolko problemov.

    Odpověď: Spomalený a sekajúci iPhone 6 #7835

    Johnny píše:
    mi se stává že se zpomalí a někdy zamrzne asi na minutu pokud mám volného místa méně než 1GB, tedy méně než 5%.

    Voľné miesto mám 32,01GB

.