Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Baterie Iphone SE #8899

    Já se přidávám, mám na iP7 nej verzi iOS a je to opravdu děs. Když jej vybiji a nabiji, tak se dokážu dostat na 7 hodin využití a cca dva dny nenabíjení, ale to je fakt asi strop a navíc používám jen web, jednu appku na běh, Viber a to je asi vše. Navíc mám u toho vše, co sedá povypínané. A osobně si myslím, že novější verze iOS to nezlepší..

    Odpověď: Doporučení na podložku pro bezdrátové nabíjení iPhone 8 #8845

    Jeden z programů je: coconutBattery

    Co se týče srovnání iP7 a iP7+ mě nepřijde adekvátní, každý má jinou kapacitu baterie. Možná otázka, je nějak směrodatná doba pohotovosti doba využití? Jinými slovy, jaké hodnoty jsou zcela v normě? Při používání bez mobilních dat, pouze wi-fi, žádná appka sociální sítě není zaplá, pouze web a další aplikace typu Strava apod.) občasné zprávy, Viber atd? Doba využití může být více než 10 hodin? To si myslím, je u mě nereálné... totiž.

    Odpověď: Dva stejné iPhony, různý počet cyklů ale opačná kapacita #8849

    Aha chápu, tím pádem záruka nic, ten mobil je z druhé ruky, byl využíván podnikatem a dost vyuzivan..

    No jeste dotaz, ma cenu za 1300 menit baterku nebo ne? Ja az tak narocny nejsem, rano jsem mel 98 % a tes 56 % pricemzs jsě surfoval na netu, peipojeni pres wifi, nejake appky atd..?

    Odpověď: Doporučení na podložku pro bezdrátové nabíjení iPhone 8 #8843

    petrŠ píše:
    Nechci rýpat, ale pak se divíte, že se někomu nafukuje baterie při bezdrátovém nabíjení. Máte telefon za 30 tisíc a k tomu si pořídíte nabíječku za 150,- V iWant prodávají značkové kolem 900,-

    Když hovoříte o té baterii, mohu mít dotaz ohledně baterie v iP7. Mám 128gb, ale mám pocit, že po 245 cyklech nabíjení, kdy je stav baterie na 90 % kapacity, nezdá úplně košér. Posuďte sami. Dnes v 00:30 plně nabito, teď v 12:00 využití 1 20, pohotovsto 11 h a 6 mint a stav baterie 81 % je to úplně OK, nebo ne? Mám nejnovější iOS a mám pocit, že žere baterii nehorázně moc.

.