Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: 6s vs SE #12401

    Určitě větší a také bych doporučil alespoň 7ku. Pokud nespěcháš, po zářijové apple Keynote je nějaká pravděpodobnost, že spadne cena dosavadních modelů - např. 8.

    Pokud přemýšlíš optikou co nejdelší použitelnosti, tak co nejnovější.

    iPhone 6S byl uveden v září 2015 (!)
    SE par měsíců poté
    Osmičky spolu s X na konci 2017.

    iPhony vydrží v kondici kolik, 4 roky?

    Odpověď: Ipad pro dítě #12389

    M.BoBo píše:
    Ja už loni koupil iPad 2018 (Předtím se 5 let používal iPad Air 1. generace), který využívá na 99% procent hlavně dcera na učící aplikace, jednoduché hry, pohádky (ve VLC) a dětská videa na Youtube Kids. Na iPadu je vytvořený její dětský účet, tzn. vím na co se kouká, jak dlouho a nemůže nic stahovat. BTW jsou jí 4 roky.
    --
    Androidí tablet není absolutně vhodný právě pro dítě, které vyžaduje jednoduchost ovládání. Svižný chod se hodí v aplikacích. Tablet Gogen mají další dvě děti v v širší rodině a je to utrpení, když vidím jak se na tom obyčejný Minion Rush (velmi oblíbená oddechovka u dětí) seká.

    Ano, ano, ano. Přesně tak.

    Odpověď: Ipad pro dítě #12388

    HonzikBares píše:

    RadimCep píše:
    Je to jedno. Děcko neocení smysl Apple ekosystému. Pokud to má být na hraní, tak bych se androidu nebránil, možná je to i lepší volba.

    To chápu. Spíš má já na mysl bezpečnost, kontrola, rodinné sdílení a tak....

    Find my friends, lokace zařízení, rodinná sdílení, Apple Music, AppStore a nákupy aplikací. Správně. Ty přesně víš, proč iPad, byť třeba použitý. Souhlas.

    Odpověď: Ipad pro dítě #12387

    Ahoj, prosimtě, v první řadě velkoryse ignoruj hatery. Já jsem s kvalitou gogenů a podobných tak spokojený, že mi to nesmí do domu. Nebaví mě s tím každý měsíc běhat nareklamace.

    K iPadu: Pokud s tím dítě vyloženě nepraští o zem, tak je dlouhodobé používání nasnadě. Zvažoval bych: předchozí Mini, iPad 2018/2019 (edu, ten širší) a chci nabídnout ještě jeden pohled na řešení: podívej si na iPod Touch. Cena kolem 5ky, barvy, velikost do malé dětské ruky akorát.

    Dej vědět, co’s vybral 😊✌️

    Odpověď: Facetime #12141

    nikolinos píše:
    Zdravím, z nějakého důvodu nemohu volat přes Facetime když jsem na mobilních datech. Data pro FT mam povolena a facetime zapnuty. Nevíte někdo kde je problem?

    Co to dělá, nebo nedělá? Zmáčkneš Video FaceTime a __?

    Odpověď: Facetime #12140

    Samozřejmě jde volat (Audio i Video) i přes data.

    Odpověď: Problém při psaní SMS na iPhone SE při zvětšeném textu #12331

    Já bych se nedivil, kdyby to bylo takto. SEčko má opravdu menší displej. Když zvětšíte písmo na max., tak prostě může dojít místo na displeji. 🤷🏻‍♂️

    Odpověď: Touch ID #12327

    Když několikrát po sobě zmáčkneš vypínací tlačítko, telefon nejde odemknout jinak, než PINem. Neděje se třeba toto - v kapse?

    Odpověď: iPhone X – kondice baterie 93% po necelých 6 měsících?! #12313

    Ještě zmiňte, jak nabíjíte - já mám pocit výrazného snížení až od dob bezdrátového nabíjení 🤷🏻‍♂️

    Odpověď: MacBook Air 2018 16GB RAM, 512 GB SSD #12322

    Ahoj, myslíš 2018 RETINA? Měl jsem Air Retina, i5 8GB 256GB a iMovie šlo překvapivě dobře. Zpracovával jsem dva nebo tři kratší projekty s 1080p a několik záběrů 4K.

    K MacBook 2018 Retina je možné připojit externí GPU před Thunderbolt. Píšu to proto, že Tvoje aktivita ve střihu videa bude asi pravidelná, podle toho, co píšeš. Pokud se tomu budeš věnovat často a pravidelně, stejně skončíš (stejně jako u úpravy fotografií) na tom, že třináctka bude omezovat Tvoji tvorbu.

    Čili, půjde to, něco bude trvat déle, ale přežiješ to. Podle mých zkušeností je MB Air Retina fantasticky-mobilní a kancelářský stroj. Není to pro profíky na tvorbu. Dá se to, ale není to ono.

    (Pokud to není MB Air Retina, ale starší model, to bych zrovna vzdal. Ne kvůli výkonu, ale obrazovce. Měl jsem je na stole v minulém kvartálu všechny.)

.