Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Fotky z IPhone do PC #10185

    Není to pravda, ta je asi někde uprostřed. Fotky ve složce s zobrazí až když tě tel. vyzve zda důvěřuješ PC.

    Ale ve složce pak stejně nejsou všechny fotky a videa které v telefonu vidíš. to tak prostě je. Ani nejsou vidět všechny složky galerie ale jen některé.
    tak to prostě je, někdo to špatně vymyslel a už to tak zůstalo.

    Odpověď: Fotky z IPhone do PC #10181

    Tak ještě teď koukám, že iCloud je jen na iOS 8 a vyšší já mám iOS 7.

    Chci ten telefon zahodit a pořídit nový, ale chci z něj dost ty fotky.

    Odpověď: Fotky z IPhone do PC #10180

    Složky přez průzkumníka jsem prohledal, už jsem došel tak daleko, že jsem z nich skoro všechny fotky smazal, ale v iPhonu jsou ještě další složky a ty v průzkumníku nevidím. Vím že tam jsou jelikož jsem si stáhl nějakou demo verzi pro ovládání fotek v iPhonu a tam je vidím ty složky i ty fotky ke kterým nemůžu přes průzkumníka. Ale demo verze je jen na přetažení 10fotek a placená verze je za 60dolarů, to se mi zdá dost ujeté, kupovat si ještě další program na tak stupidní věc jako stáhnout fotky.

    iClaud je momentálně nedostupný. Včera jsem si ho stáhl a instalace neproběhla skončilo to hláškou, že instalační balíček je neúplný a nebo poškozený. Opakoval jsem stahování i instalaci a vždy stejné.

    Dnes je stažení iClaudu nedostupné na stránce je error.

    Odpověď: Fotky z IPhone do PC #10178

    Ještě pro doplnění iTunes mám také, ale tam není jediná záložka fotky. Je tam hudba, filmy knihovny a pod, ale ne fotky. Asi je to nějaký záměr, že se nemá člověk dostat k fotkám, ale nevím jaký.

    Odpověď: Fotky z IPhone do PC #10177

    Dík za odpověď, ale přes průzkumníka vidím jen asi pětinu fotek, na zbytek fotek se přes průzkumníka nedostanu.

    Tedy zajímá mě metoda jak se dostat k tomu zbytku, abych je nemusel posílat po jedné e-mailem z telefonu do PC. Zdá se mi to dosti složitý způsob.

    Zatím všechny telefony co jsem měl, tak s tím nebyl problém, přetahovat přes průzkumníka fotky do PC a zase obráceně, ale u iPhone to nejde.

.