Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Downgrade AW #12346

    Nelze, pouze jejich autorizovaný servis dokáže downgrade AW.

    Odpověď: Prosím o váš názor #9615

    Ahoj, no pokud chceš začít koketovat s Apple produkty tak do něj asi klidně jdi. Ale pozor, prvních pár dní až týdnů bude pakárna, než si vygooglíš všechno to co je potřeba k tomu aby s Mac ovládl. Respektive takhle jsem to měl já. K tomu Air co hodláš koupit, je to stroj na kancelářskou práci a surfování, nic moc víc. PC s Win za ten peníz bude asi produktivnější. Pokud jsi dosud neměl Apple, budeš se prát i s tím, dostat do něj např. film bo hudbu. Opravdovej význam pořízení Apple produktů má jejich provázanost navzájem. Do loňska jsem od nich měl snad jen iPod, to je mp3 přehrávač. Pak mi asi jeblo a dneska mám cca 5 věcí od nich a dohromady je to neuvěřitelnej koncert. (iMac, iPad air 2, MacBook pro, Iphone, a ty jejich sluchátka) Stálo mě to málem rozvod, ale žiju a užívám si. Člověk z těch jejich věcí má prostě tak nějak radost nebo co.

    PS: na macbooku Air mě osobně nevyhovalo rozlišení displeje, určitě to očíhni někde v krámě, než to pořídíš. Zdar a sílu.

    Odpověď: Stahování filmu a flash disk #8725

    Ahoj, uživatel iphone jsem asi měsíc, ale na tyhle vychytávky z androidu zapomeň. Zatím se mi nepovedlo stáhnout nic natož něco zrcadlit do Smart tv. Mluví to pouze s apple tv. Ono celkově práce s médii je na ios oříšek, pokud se nebavíme o cloudech a online sledování či poslechu.

.