Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Remienky k Apple Watch – originál, z číny, alebo mainstream značka #11211

    Já kupoval svůj první kožený řemínek tady u toho pána: https://www.pavelhlavka.cz

    A musím říct, že kvalita je to 100%! Jsem s tím moc spokojený. Pravá kůže, ruční práce.

    Mám jen obavu, jestli se za čas nesedře barva z přezky, nevím, jak jsou kvalitní, ale jinak jsem spokojený.

    A cenový rozdíl 5k od apple vs 2k....

    Odpověď: Za jak dlouho vám přišli AW4 přímo od Apple? #11130

    Třeba já ho koupil v CZC 2 týdny zpět, a na druhý den je měl u sebe. Tyhle předobjednávky se mi moc nezdají 🙂 Ale bral jsem 40mm verzi, chápu, že 44 se shání mnohem hůře, ale občas se něco někde objeví.

    Odpověď: AW- sledování zdraví infarkt, epilepsie #11034

    Bukin píše:
    ano, AW tohle dovedou

    sorry, ale divim se, že se ti chtělo kvůli takové odpovědi vůbec přihlašovat. 🙄

    Odpověď: Finder – macOS Mojave #10836

    S tvým problémem ti sice neporadím, ale já objevil jiný typ bugu:

    Dříve když jsem měl otevřené dvě různá okna a chtěl zkopírovat soubor, označím soubor, dám cmd+c a normálně se přesunul do druhého okna a tam dal cmd+v a normálně se mi zkopíroval soubor do daného adresáře. Nyní v Mojave se mi po zmáčknutí cmd+v vždy vloží znovu ve stejném okně ze kterého kopíruji soubor, takže se jen zduplikuje. Docela otravné. Soubor tak musím přeunout pomocí myši. Jestli to vyřeší restart jsem zatím nezkoušel 🙂

    Odpověď: Aplikace zdraví – kdy chůze a kdy běh ? #10795

    Tak to přece googl taky 😀

    Jo appky třetích stran to určo nějaká mít bude, ale už to se mi zdá jako "komplikace" v jistém slova smyslu. Nechci instalovat appku kvůli jedné věci, ani se mi nechce prohrabovat těma appkama. NAvíc bude určitě většina placená.

    Ale to je fuk, není to pro mě až tak zásadní, jen mě to trochu zklamalo 🙂

    Odpověď: Aplikace zdraví – kdy chůze a kdy běh ? #10792

    Chjo. Přijde mi to jako základní věc Co se sportu tyče. No smiruju se.

    Odpověď: Zklamání z Iphone X kamery #10725

    Mám macbook 2017 začátek nebo zkrátka hned tu první generaci toho posledního typu. Tam byla klávesnice dost nedořešená. Vím, že je na to svolávačka. Například jedna klávesa se po stisku téměř vždy napíše 2x, některé občas kvůli drobným smítkům nejdou zmáčknout vůbec ale to stačí profouknout. Když například programuji a zapnu procesy v terminálu, tak tam už je to znát a macbook se docela zapotí (větráky na max)

    Co se týče fotek u Xka, tak tam mi i za krásných podmínek udělá po přiblížení zrnitou fotku (ale ne vždycky), jedná se určitě o to, že apple sowftwarove upravuje fotku - i když mám vypnuté HDR, tak ji jakoby udělá moc ostrou a tím je po přiblížení zrnitá. Rozhodně nikoho za nic netahám 😀 Nakonec, je o tom docela dost článků na internetu.

    Odpověď: Náchylnost AW na škrábance #10606

    petriPhone píše:

    shortyx12 píše:
    Ahojte, nemám sice žádné AW, ale plán uji koupit S4 (no, po právdě pořád přemýšlím i o AW3 vzhledem k tomu, že ji tak hezky slevnili) - nicméně - podle mě je hliník v tomhle ohledu docela na prd. Sám se trošku toho hliníkového pouzdra bojím. Mám Iphone X a ta leštěná ocel je podle mě super (space gray). Proto jsem uvažoval, že raději koupím z německa ocelové pouzdro ve space gray a včetně lte.

    Co si o tom myslíte? Konkrétně o ocelovém pouzdře místo hliníkového, ne nákupu z DE 🙂

    Tak já měl iP X asi dva měsíce a škrábanců na tom leštěném povrchu bylo hodně. I od koženého pouzdra. Před tím jsem měl matnou černou iP 7 půl roku a byla stále jako nová. Leštěný povrch se poškrábe rychleji.

    A měl jsi space grey nebo silver ? Protože vím, že u Iphoene X se řešilo, že na space gray škrábance moc vidět nejsou ale na silver docela snadno a často se poškrábe. Jinak já vidím ten benefit oceli hlavně v tom, že je pevnější než hliník, ne to, že je leštěný. Normální hodinky nosím každý den a často se stane, že člověk jde a o něco hodinkami zavadí. Většinou to není třeba velké bouchnutí ale ten hliník, když je měkký to prostě udělá snado díru v něm.

    Odpověď: Co říkáte na nové Apple Watch Series 4? #10572

    Osobně se mi hrozně líbí. Jsou tenčí, mají větší display, který je super. Ono to na fotkách tak nevypadá, ale rozdíl v reálu bude podlě mě dost znát. Líbí se mi nové UI. Zklamala mě též hodně výdrž a taky to, že většina featur co jsou cool zde není dostupná. LTE a ECG. Jinak ale já jsem blázen a mám chuť si je koupit už jen kvůli tomu, jak vypadají 😀

    Odpověď: Náchylnost AW na škrábance #10604

    Ahojte, nemám sice žádné AW, ale plán uji koupit S4 (no, po právdě pořád přemýšlím i o AW3 vzhledem k tomu, že ji tak hezky slevnili) - nicméně - podle mě je hliník v tomhle ohledu docela na prd. Sám se trošku toho hliníkového pouzdra bojím. Mám Iphone X a ta leštěná ocel je podle mě super (space gray). Proto jsem uvažoval, že raději koupím z německa ocelové pouzdro ve space gray a včetně lte.

    Co si o tom myslíte? Konkrétně o ocelovém pouzdře místo hliníkového, ne nákupu z DE 🙂

    Odpověď: Přechod na apple – komplet #9942

    Díky za odpověď.

    Pokud je to jak píšeš, půjdu asi do klasické 8. I když teda Xko se mi designově hrozně moc líbí. 8 je pořád taková klasicka. Ale samozřejmě, jde mi především o ten ekosystém a taky o to, aby to bylo funkční a nezdržovalo mě to při práci => byl více efektivní.

    Jinak jestli ty sluchátka Airpods opravdu hrajou tak dobře, respektive alespoň hodně obstojně, tak do nich půjdu. Z vícero stran jsem už slyšel, že jako první generace produktu jsou opravdu dobře udělané. Nejsem vyloženě audofil ale mám rád dobrou muziku a rozhodně nechci, aby to byly nějaké šumítka, co v obchodně stojí 500 kč (s kabelem).... Tak snad nebudu zklamaný.

    Jinak asi čekat nebudu. Iphone se dá prodat vždycky a můžu koupit nový, ale ještě to promyslím.

    Díky

    Odpověď: iPhone 7 vs iPhone 8 #9934

    To jako fakt, když rozbiju 8smičku, tak po výměně není vodotěsná? To je docela fail 🙂

    Odpověď: Macbook 12" – zvažuji koupi – pár dtazů #8713

    a1capo píše:

    shortyx12 píše:

    1) Když mám položený notebook na klíně a píšu, tak se trošku třeba display. Jakoby nedržel už úplně pěvně v pantech. Jako není to žádná katatstrofa, ale všímnu si toho. je to normální ?

    PS: nevíte jak je to s uplatěním záruky, když je koupený notebook z druhé ruky ale pořád ještě několik měsíců v záruce? Musí se to vše řešit přes původního majitele? To by byla docela otrava, nehledě na to, že mě může poslat do patřičných míst.

    Ahoj, k tvému problému "1)", měl jsem minulý rok MacBook 12 2015 a co se týká displeje, měl jsem stejný problém a nedržel v pantech, displej se mi kinklal v rozmezí asi centimetru, napřed to začalo malinko, milimetr, dva, tři, pět.. postupně to bylo horší. Odnesl jsem na reklamaci a uplně v pohodě, vyměněno displej za nový a od té doby v pohodě. .) Koupeno a reklamováno v iStyle.

    S reklamací by neměl být problém a neměl by být důvod mít k tomu původního majitele.. 🙂 Co vím, tak jim automaticky po zadání IMEI v pc naskočí, jestli není produkt hledaný/kradený nebo něco na ten způsob a pokud máš jak produkt, tak fakturu a u nich to vyjde v pohodě, tak se není čeho bát. 🙂

    Díky. To jsem chtěl slyšet. Ano, je to tak cca ten centimetr kinklání - jinak drží dobře při nastavování. Do toho to lupání občas. Otázkou je, jestli to půjde reklamovat i po tom roce - třeba to alza zhodnotí jako klasický problém opotřebení. Ale pokud je to tak jak píšeš, zkusím to.

    Odpověď: Macbook 12" – zvažuji koupi – pár dtazů #8711

    smithdj píše:
    Pokud máte na mysli Apple záruku (1 rok od koupě) nemusíte nic řešit, vše jde přes sériové číslo a nepotřebujete ani doklady. Pokud máte na mysli dvouletou záruku platnou v ČR, asi bude záležet kde byl zakoupen a zda je na jméno a hlavně jestli nebyl koupen na firmu (tam je záruka pouze 12 měsíců), ale s původními doklady ba neměl být problém.

    Díky, byl zakoupen v alze a mám namysli klasickou 24 mesicni zaruku. Jeste porád nějakých 7 mesicu zbyva. Otázkou ale je, jestli je to duvod k reklamaci. Je to pouze esteticka vec. Zajimalo by mě jak mají ostatní svých 12" mabooků pevne displaye - jak drží. Osobně mi ale víc vadí to občasné lupkání při otevírání / zavírání displaye.

    Jinak kopii dokladu o koupi mám, a na firmu zakoupený nebyl. Ale přímo v alza online reklamaci nelze reklamovat jiný produkt než ten, který jsem zakoupil přes svůj účet. Takže jedině na prodejně a doufat, že to projde s tím, že to pak nepošlou na adresu původního majitele 😀

    Zatím to tak rychle řešit nebudu, ještě je čas.

    Odpověď: Macbook 12" – zvažuji koupi – pár dtazů #8709

    Ahoj,

    předem moc díky za tvoji odpověď. Nakonec jsem koupil 2015 s velkym ulozistem a rychlejsi verzi 1.2. je to sice patnácka, ale v nabídce a v cenové relaci nebylo zase tak moc z ceho vybírat. Notebook se mi hodně líbí. Vše je super. Na baterii má aktuálně 100 cyklů. Nevím, jestli je to moc, nebo málo. Ale myslím, že to není žádná hruza.

    Všiml jsem si jen jednoho problému, respektive dvou, které mě trošku štvou. Notebook je pořád v záruce a nevím, jestli je to normální a řešit to, nebo neřešit. Při koupi si prostě něčeho člověk nevšimne.

    1) Když mám položený notebook na klíně a píšu, tak se trošku třeba display. Jakoby nedržel už úplně pěvně v pantech. Jako není to žádná katatstrofa, ale všímnu si toho. je to normální ?

    2) Tohle mi vadí troěšku víc - občas když otevírám, zavírám víko tak slyším praskající nebo spíš lupkavý zvuk. Kdyz otevírám a zavrám rychle, většinou to neslyším ale všimám si toho když to otevírám. Lupe to určitě nějak z pantů. myslíš, že je to důvod k reklamaci?

    Předem díky.

    PS: nevíte jak je to s uplatěním záruky, když je koupený notebook z druhé ruky ale pořád ještě několik měsíců v záruce? Musí se to vše řešit přes původního majitele? To by byla docela otrava, nehledě na to, že mě může poslat do patřičných míst.

.