Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Odtlačky na obrazovke MacBook, ako odstrániť ? #9717

    Ak by mal niekto rovnaký problém a chcel by sa tohto nepríjemného problému zbaviť tak stačí nalepiť ochrannú fóliu na display ktorá úplne prekryje poškodený display a vyzerá ako nový.

    Odpověď: Reklamácia ORANGE #5228

    To nieje celkom pravda, z osobnej skúsenosti viem (nebola jedna) že v NAY a ALZA po reklamácii a zaslaní nového zariadenia, bolo tam napísane SWAP, ale zariadenie vždy prišlo zabalené vo fólii. Samozrejme bola predĺžená záruka a to od prevzatia zariadenia na ďalšie 2 roky. Spotrebiteľ ma právo aj odstúpiť od tovaru ak mu bola reklamácia uznaná a prišlo nové zariadenie, s tým som sa stretol osobne tiež, čiže hneď po uznaní reklamácie nasledovalo odstúpenie od zmluvy a vrátenie plnej sumy.
    Preto by som rad vedel či to funguje aj v ORANGE kedže je tiež oficiálny predajca Apple

    Odpověď: zmena uctu v hre #4245

    Pokial máš svoj progres uložený na ID teda si prihlásený v GameCenter a prihlásiš tam iný účet tak si načítať iný progres v hre. Nedá sa prepísať už uložený progres v hre, čiže mat na jedním ID dva progresy z jeden hry. Ak to potom chceš vrátiť spať znova prihlásiš svoj a dáš potvrdiť takto to môžeš robiť dookola do nekonečna. Je jediná možnosť ako pripísať progres hry na nejakom úcte a to napísať priamo do supercell a s nimi to riešiť čo je dosť na dlho ale to nieje tvoj problém

    Odpověď: zmena uctu v hre #4244

    Veď si napísal v podstate to iste čo ja.
    Kedže tebe ide o to aby tvoju progres hra niekto iný tak čo som napísal musíš urobiť na telefóne svojho kamaráta čiže odhlásiť jeho GAMECENTER a prihlásiť tvoj, spustiť hru a dať načítať tvoj progres. Potom sa odhlásiš tvoj účet GameCenter na jeho mobile a hotovo.

    Odpověď: zmena uctu v hre #4242

    Ahoj chcel som ti tu odpovedať už dávno ale nechcelo sa mi registrovať a čakal som že ti tu poradí niekto iný. Tak som sa nakoniec zaregistroval aby som ti poradil
    Ak hráš teda BB a chceš prepnúť konto musíš to urobiť nasledovne:
    V nastavení si musíš prepnúť GameCenter účet, čiže svoj odhlásiš a prihlásiš účet ID iný na ktorom je hra uložená.
    Potom len spustiť hru a opýta sa ta ci chceš načítať druhý účet.
    To je v podstate všetko, len je to otravne a prácne. Sám to niekedy robím keď hrám COC
    Ak niečo nebudeš rozumieť poradiť ti ešte

.