Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: iMac – Klavesnice a mys #7820

    Tak nakonec jsem mysku zkusil nahradit tu co pouzivam na PC s windows od Logitechu MX Anywhere 2 a hned je to o necem jinem. Funguje perfektne. Ted ještě klavesnici, ale to uz asi nebude tak jednoduche. Zatím jsem při hledani na nic nenarazil. Jen na Logitech K750, která se dela i pro mac os.

    Odpověď: MacOS + Windows #6861

    Ja na mem stroji provozuji naprosto bez problemu jak macOS Sierra, tas Windows 10 creators nainstalovany pres Boot Camp.

    Odpověď: Novy iMac 27 MK482FN/A #7540

    Tak jsem koupil, spustil, stahl aktualizaci sierra ktera mela pres 2GB a bylo to takove divne. Proste nic moc. Okna se sekaly atd. Tak jsem stahl instalacku z app store a z usb klice nainstaloval novy cisty system. Parada. Nic se neseka a krasne sviha a hlavne ze to mam v cestine. Toho jsem se nejvic bal.

    Odpověď: Nelze obnovit bezpečnostní otázky #7493

    Tak se stal zazrak. Netusim jak je to mozne, ale nakonec i po letech jsem na otazky odpovedel spravne a hned je i zmenil. Takze muj problem se nakonec podarilo vyresit.
    Jinak muj prvni iphone uz dorazil (iPhone 7 Red) a muzu rict, ze jsem opravdu spokojeny. System sviha krasne a co me opravdu prekvapilo je, ze foti lip nez galaxy s8, ktery jsem dnes vratil. Takze za me spokojenost maximalni 🙂 Ahoj

.