Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Opožděný start systému po výměně disku #11562

    Ahoj, "Systémové Nastavení" a v položke "Startovací Disk" vybrať ten s ktorého sa spúšťa OS.

    Odpověď: Vyplatí se Parallels? #10142

    Používan Paralles, predtým na macbook pro 15 (late 2011) a teraz na macbook pro 2017 a funguje absolútne spoľahlivo. Mám najnovší mac os a aj najnovšiu ver. Parallels. Jediný problém som mal dávnejšie, kedy pri behu win sa mi dosť hrial starší macbook, ale to som odhalil pomerne rýchlo, že vo win beží na pozadí jedna pre mňa nepotrebná služba (myslím že niečo s media playerom) a po jej vypnutí bolo všetko ok. Som elektrotechhnik a na win bežia programy od siemensu (Simatic), Sick a ešte pár nenáročných vecí. Nový macbook sa hreje minimálne, s tým problém nie je.
    No jediná nevýhoda je tá cenová politika, ako bolo už spomenuté. Inak odporúčam.
    A docku mám len ikony ktoré ja chcem (mám tam 2, ikonu Parallels a štart tlačidlo z windowsu). Všetko beží svižne, ani si neuvedomujem že je to virtual.

    Odpověď: Apple watch 3 NIKE+ #8916

    Už ich mám, asi 3 dni a veľká spokojnosť. Už som si s nimi dnes aj zabehol 6km a super. Nike+RunClub fungovala bez najmenšieho problému. Hodinky sú krásne svižné, žiadne čakanie na nič, super. Tak nech to tak aj zostane 😀

    Odpověď: Apple watch 3 NIKE+ #8914

    No tak asi pôjdem objednať. Pri behu mi stačia základné údaje, tempo, dráha, pulz...

    Odpověď: Apple watch 3 NIKE+ #8912

    Pridám sa do debaty aj ja. Tiež zvažujem kúpu verzie watch 3 nike, venujem sa behu a zvažujem ešte aj hodinky od Garminu Forerunner 235, ktoré sú podstatne lacnejšie (v niektorých obchodoch), ale aj tak vyzerajú, mal som ich požičané, svoju úlohu plnia dobre, sú ľahučké a čitateľnosť displeja vonku je výborná. Ale ako hodinky aj na každodenné nosenie sa mi moc nepozdávajú. Preto uvažujem aj nad AW3 Nike, ale tie som ešte na ruke nemal, ani v ruke. Mám iphone, macbook, imac tak by som ich asi využil aj ako spoločníka počas dňa. No ale hlavne neviem, ako fungujú v úlohe športových hodiniek, čo je pre mňa to najdôležitejšie. Dík za prípadné postrehy.

.