Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Co říkáte na nové Apple Watch Series 4? #10574

    Včera som bol osobne pozrieť nové produkty od Applu. Samozrejme som si pozrel aj AW4 a prišli mi škaredé, nepáči sa mi ten zaoblený tvar a prišli mi moc veľké :/

    Odpověď: Pomoc s výběrem Apple Watch #6460

    Ahoj, rozdiel je len v náramkoch a tela to je všetko. Pri sport edícii máš pokiaľ dobre viem Aluminium 7000 ako na iPhone a tie vyššie modely s názvom Watch majú nerezovú oceľ. Čreva hodiniek sú rovnaké či máš hodinky za 400 až do 18 000 € vždy ide len o náramok a spracovanie tela.

    Môj názor na to je, že keď máš tých 800 € ( neviem ktoré hodinky presne myslíš ( tie za 20 00 kč píšem )) a nie je to pre teba žiaden peniaz, že ti nebude vadiť vyhodiť 20 000 kč za hodinky tak si kúp tie lebo sú krajšie proste.

    Ja osobne vlastním (42mm pouzdro z vesmírně šedého hliníku – černý řemínek z tkaného nylonu) je veľmi pekný a zobral som si ho oveľa radšej ako ten gumený náramok príde mi taký obyčajný a bez duše taká guma z Tesca :D.
    Plus toho lacnejšieho variantu je asi taký, že náramok nepoškrabeš !
    Mínus toho drahšieho je, že to poškrabeš a bude to vyzerať zle alebo ti toho bude ľúto.

    A časom ako mam tie hodinky na ruke tak som zistil, že vlastne sú dobre na písomky v škole to je asi tak všetko a ešte keď šoférujem tak nevyťahujem mobil z vrecka alebo teraz v zime odpovedám na esemesky cez hodinky, aby som nevytiahol ruku z vrecka.

    A na poslednú otázku ti neviem presne odpovedať lebo čo som mal ich na ruke tak úplne malý rozdiel tam bol, skoro žiadny. ( podľa mňa to lepšie vyzerá ( tkaný nylón )

    Rada na záver - Určite by som ušetril peniažky a kúpil si lacnejšiu variantu lebo je to troška pritiahnuté za vlasy pýtať 800 E za hodinky ( 20 000 + kč )
    a investoval do niečoho iného, určite sa časom nazbiera kopec iných vecí.

    Ahoj

    Odpověď: Apple Watch Series 2: co na ně říkáte? #5527

    Som veľmi spokojný s AW2. Som veľmi prekvapený s výdržou batérie lebo všade všetci píšu, že to vydrží zhruba 18 hodín. Mne hodinky vydržia 4 dni ( bez GPS ) a hodinky mam na ruke cca 9-10 hodín maximálne. Od 7:00 až do 16:00. Som veľmi milo prekvapený s výdržou, dúfam že to pôjde len tak ďalej.
    Odporúčam.

.