Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: farebné pásy na displayi po výmene displaya #9372

    Doporučuji zkontrolovat zapojení konektorů displeje na základní desku - při špatném "docvaknutí" se stává, že nefunguje dotyk nebo jsou duchové na displeji.

    Odpověď: iPhone 7 vs iPhone 6s fotoaparát #5834

    V noci foto lepsi nez 6s a prijde mi ze zapracovali i na digitalnim zoomu na i7 bez dualniho fotaku.

    Odpověď: Iphone 7 upgrade #5762

    Doporucuji jit do 7 protoze jak 6s tak 7 ztrati na cene za rok priblizne stejne. Osobne si kupuju novy iPhone kazdy rok a mam to spocitane tak ze me to stoji tolik jako kdybych si kazdy 3. rok koupil uplne novy tim jak prodam starsi model a koupim novejsi. 6ku jsem loni prodal za 17 a i6s koupil za 24. Letos jsem 6s prodal za 16 a i7 koupil take za 24. Tak ze me stal novy iphone za 2 roky 15000 s tim ze nepocitam pocatecni investici.

    Odpověď: Čištění reproduktoru #5831

    Osobne pouzivam stary kartacek na zuby od curaproxu je pekne jemny a neposkrabe. Je vsak nutne velice opatrne. Na cisteni lightning konektoru doporucuji kapesnik nebo papir prehnout tak aby se tam presne vesel a konektor vycistit.

    Rozhodne nedoporucuji takovou tu cistici hmotu jak je k odstraneni prachu a spiny z klavesnice. Ta se mi jednou v reproduktoru utrhla a zaschla tam a zaboha jsem to nemohl vycistit...

.