Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: iPhone 7 plus- po 2 měsících stejné problémy. #6955

    No mě právě jako moc exluzivní nepřipadá, že ti dají repasovaný tel. Za tu cenu kterou chtějí za Iphone by ti měli dát nový tel. který je v krabici a ne repas. Noo a já se třeba repasů bojím, protože se může stát to, že po někom něco uvnitř nevymění a bude s tím problém. Jako v tomto článku: Nicméně horší zkušenosti mám s tím podle nich “novým” iPhonem. nejedná se o nové kusy, nýbrž o repasy a 2 kusy jsem reklamoval tentýž den co jsem je dostal se závadami jako nefunkční blesk, home button reagující 2X na jedno stisknutí atd. Byl jsem reklamovat 4X jedno zařízení během měsíce a dostával pořád ty super nové (repasované) kusy. Tímto jsem se osobně tedy dost zklamal a štve mě že to neřeknou narovinu že tj starý krám co někdo reklamoval po repasi (nový vnějšek, opravený vnitřek)… Mimochodem já sám bych potřeboval jít na reklamaci, protože: Když zvednu hovor a dam k uchu tak displej zhasne ale jak ho dam od ucha displej se nerozsviti musím kliknout na home button a pak až položit hovor. Děje se to pouze někdy, ale vadí mi to. Na druhou stranu se mi nechce do servisu, protože si nedovedu představit, že mi dají třeba 2 roky starý tel. byď tam něco vymění a to co nevymění zůstane od předchozího majitele opotřebovaný mi teda dost vadí a tahle politika applu mi dost vadí. Jako je tento můj problém, že mám vadný čidlo a cca 2měsíce starý tel. A potom mi dají nějaký repas 2roky starej a nevymění tam třeba foťák a bude to blbnout. To je prostě pro mě nepřípustný.

    Odpověď: iPhone 7 plus- po 2 měsících stejné problémy. #6951

    Můžeš to reklamovat, akorát tě musím upozornit, že dostaneš repasovaný kus jestli uznají, že je to špatný.

    Odpověď: iCloud fotky #6846

    Ahooj, chodí někomu upload MP4 videa do icloudu photo library? Myslel jsem když se přenese video přímo do prohlížeče třeba firefox. Mě to napíše, že mohu uploadovat pouze jpeg soubory. Zkoušel jsem to na dvou PC s win10 Jinak uploadovat video mi jde pouze přes icloud, který se instaluje do win. a z té složky ze které se uploaduje tam dám video a to je ok. Ale když chci to video jako chytit a přenést přímo do icloudu webovým prohlížeči, tak mi to napíše, že můžu uploadovat pouze jpeg soubory.

    Odpověď: IPhone 7 displej se nerosviti po ukončení hovoru #6454

    [quote="JamieD":r7jg1e7y]Zdravím, od poslední aktualizace 10.1.1 mi zlobí čidlo přiblížení. Když zvednu hovor a dam k uchu tak displej zhasne ale jak ho dam od ucha displej se nerozsviti musím kliknout na home button a pak až položit hovor. Zajímavé je ze pokud to zkusím ihned znovu vytočit číslo a dat uchu a zpět tak to jde... ale jak iphona zamknu a nechám chvíli v nečinnosti tak to to udělá zase při hovoru. Děla to někomu dalšímu taky nebo jen mě? Díky za odpovědi :)[/quote:r7jg1e7y] Já mám ten samej problém co ty, vyřešil si to nějak?

.