Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Tak mám si ty Apple Watch koupit nebo ne? #5950

    Ahoj

    Skúsim napisať vlastný názor. Hodinky som si kupil pred necelým mesiacom spolu s IP7.
    Pracujem ako SoftwareTester takže vymýšlanie nelogický UseCase-ov mi začína pripadať úplne normálne a pri tomto zariadení to nebola výnimka.
    Skúsim napisať práve nedostatky, bugy alebo veci ktoré by podľa mňa tak byť nemali.

    Diktovanie textu viem, že rozprávam rýchlo a fakt i príde divné aby som si daval hodinky 10cm pred ústa hovoril do nich . Mikrofon a rozproznavanie reči nie je ani zďaleka tak dokonalé ako keď to robím na Iphone a to ho mám položeny na stole a som od mikrofónu polmetra. Za mňa mínus a nepouživam tu funkciu.

    Aplikácie tretích strán čo sa týka appiek ako napriklad Messenger, Instagram a pod. veľmi často sa mi stáva, že keď aplikáciu neotvorim celý deň. Dostanem medzitým 200-300 správ a večer ju teda spustím na hodinkách tak sa mi začne načítavať a spadne. Takže ju zapnem znova a to ma fakť štve že sa tie správy načitavaju jedna po druhej. Takže kľudne čakam aj 2-3 minuty kým sa to cele synchronizuje.
    S iMessage sa to nestáva

    Odozva zo začiatku asi prvý týždeň som mal problém si vôbec uvedomiť že mi na hodinky prišlo upozornenie. Ja viem že sa ta odozva da zosíliť, ale to mi vadilo ak to začalo strašne vibrovať. Teraz po čase je to lepšie, ale stále sa mi občas stane že si to neuvedomím a po hodine sa pozriem že mi svieti červena bodka

    Odomykanie Macbooku skvelá funkcia, ale potrebovala by doladiť v rýchlosti. Asi chápem že sa to synchronizuje cez iCloud ale určite je na čom pracovať.

    Na záver chválim baterku, čital som že to vraj nevydrži ani 18hodin, ale ja s tym davam 3dni. Ano síce applikaciu Aktivita uplne ignorujem a tie údaje ma ani nezaujímaju, ale správy z prednastavených odpovedi využívam dosť často.

    Snaď to niekomu pomohlo.
    Miro

    Odpověď: Iphone 7 a voda #5865

    už je to v pohode ďakujem,

    Myslite že je teda bezpečne mat zapnutu hudbu pod vodou?

.