Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Alternativní řemínky pro AW #3861

    Nakoupila jsem si k Apple Watch celou radu radoby silikonovych barevnych reminku na eBayi (cena za kus byla 90Kc). Reminky prisly za cca 3 tydny, na prvni pohled od originalnich nerozeznatelne. Pouzivam je jiz pul roku, stridam je podle nalady a obleceni. Kvalita je samozrejme horsi - ne ve zpracovani, abyste me dobre pochopili - udrzuji se jednoduse, nikde nepraskaji, barva nevybledla ani se neloupa, slouzi dobre. Jen to proste nejsou silikonove reminky. Jsou gumove a tak je nemuzu nosit nonstop. Nemuzu v nich spat. Kuze mi pod paskem po cca 10 hodinach noseni zacne cervenat a zaparovat se. Na bezne noseni a stridani vsak poslouzi vyborne a nelituji te nizoucke investice do nich. Nosim je do prace, nebo ven, ci pri sportu. Kdyz chci vypadat nejak dustojneji a lepe a nemit na zapesti barevny gumovy pasek, vlastnim originalni, kvalitni kovovy.

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7076

    Jo, rovnou muzu vzit macbook a externi disk a jit do iStylu. Alespon se pobavim nad tema "expertama" :)))

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7075

    Emm... disk zformatovany je, rozdelen neni, zaloha na nem neni ani zadna nikdy nebyla. Proste zapojim ho do druheho notebooku s win, ci televize - funguje. Zapojim ho do MacBooku - ten ho nevidi:)) uz me moc nebavi to opakovat stale dokola:))))

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7073

    To byla jedna z prvních věcí, co jsem udělala a ne... ani přeformátovaný disk MacBook nevidí:-))))))))))))) že musí?

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7071

    Ano, tak si odpovím sama jen pro případ, že by se toto stalo ještě někomu jinému. Rozhodla jsem se zavolat na oficiální podporu Applu. Ihned jsem pánovi sdělila svůj problém a srdíčko mi poskočilo, když mne pomalu ani nenechal domluvit a hned mi skočil do řeči "Aaaano, přesně vím, kde je problém, toto se občas stává a během chvilky to vyřešímeee, takže připojte disk k macbooku, otevřte diskovou utilitu a budeme muset disk naformátovat na správný formát...". Ano... opravdu si všichni kolem mne myslí, že jsem tupá blondýna, která má IQ bublajícího bahna a nikdo, nikde neslyší a nečte, s čím se na něj obracím. Po asi desetiminutové debatě, která probíhala stylem "Máte ho tam - nemám ho tam - tak ho strčte do druhého USB, už ho tam máte - Nemám ho tam!" si asi začal myslet, že jsem úplnej idiot a tak požádal o virtuální přístup do mého compu a světe div se?! Po patnácti minutách rozhovoru se zděsil slovy "Vy ho tam opravdu nemáte!" ... pustil mi do ouška líbeznou melodii s žádostí, ať chvíli vydržím a bežel se poptat zřejmě zkušenějšího nadřízeného. A jaký je verdikt od profíka z Applu? "Noooo, slečno vítééé,... MacBooky Air jsou tím typické a každý víííí, že jsou jejich USB porty napájené nižším příkonem a taaak, víteee, byste mohla zkusit ten disk připojit do MacBooku přes USB HUB s vlastním napájením ze sítě. Prostě si ho kupte a zkuste to, třebááá vám to pak bude fungovat a kdyby ne, tak zavolejte znovu..." 🙂 Takžee já jdu shánět napájený USB HUB, neboť se mi taková věc nechce rovnou kupovat, pokavaď můj problém nevyřeší. Ne... ani oficiální podpora to neví. A dám vám vědět pro další generace. 🙂

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7070

    :-))) Jsem zvedava, co by mi rekli prodejci na to, kdybych jim prisla k vystavovanym macbookum a zacla do nich cpat svuj externi disk :-)) Ja byt na jejich miste, asi se pozenu 🙂

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7069

    Ano, ostatní flash disky v MacBooku funguji. A i tento externi disk. Tim chci rict, ze dioda se na nem rozsviti a disk ma snahu se tocit. Jen MacBook nijak nereaguje.

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7066

    🙂 A omlouvám se, ale na Alze jsem vznesla stejný problém. Tady jsem rovněž napsala, co mám za potíž. Argument, že něco prostě nejde neberu. Až problém sama vyřeším, napíšu to sem.

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7065

    Nevím, nemám jiný mac. Chci, aby ho viděl můj 🙂

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7062

    V nastavení -> správa disku ten disk vidět není. Kdyby byl vidět, tak neřeším problém zvaný "MacBook nevidí externí disk".

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7061

    Nehledě na to, že disk sám o sobě již je naformátován na exFAT. To byla první věc, co jsem udělala na compu s windows, když jsem zjistila, že MacBook na připojení externího disku nijak nereaguje.

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7060

    🙁 ... Tak jeste jednou. MacBook ten pripojeny externi disk NEVIDI! Tj. ze v macbooku nejde znovu naformatovat neco, co NEVIDI a kdyz otevru diskovou utilitu, tak tam ten disk neni, protoze jej MacBook NEVIDI. 🙁 Rikam to od zacatku a jiz nevim, jak jinak to rict:(

    Odpověď: MacBook nevidí připojený externí disk #7057

    Děkuji za odpověď 🙂 velmi si jí vážím.
    Program Paragon však můj problém nevyřešil. Jak jsem čekala, když MacBook nevidí připojený externí disk, tak s tím stažená a nainstalovaná aplikace sama o sobě nic moc neudělá. Zkrátka ani slavný Paragon for MAC po připojení disku k počítači disk vůbec nevidí. Jako bych nic nepřipojila. A tak se táži, jak tento problém vyřešit? 🙁

.