Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Extrémne pomalé zálohovanie Time Machine #40059

    Taky jsem mel problem s pomalym zalohovanim. Trochu jsem to hledal po netu a vypada to, ze v Cataline neco zmenili a stary format zalohy neni uplne kompatibilni. Cvicne jsem teda zkusil zalozit novou zalohu a od te doby mi to beha, jako driv. Takze pokud ti nevadi, ze prijdes o stare zalohy, tak doporucuju zacit od nuly, mne to pomohlo.

    Odpověď: MacOS Catalina aktualizovať? #39459

    Za me spis pockat Ted teda prisel update na 10.15.2, tak uvidime, jestli se to zlepsi, ale celkove je na mem Macbook Pro 2015 Retina 15' Catalina horsi nez Mojave.

    Problemy:

    • horsi vydrz na baterce
    • hybernace asi nefunguje, protoze pres noc mi to klidne sezere 10% baterie, takze pocitac radsi vypinam misto prosteho zavreni vika 🙁
    • problemy s TimeMachine - zaloha trva hrozne dlouho a z neznameho duvodu to pokazde zalohuje obrovske mnozstvi dat, vetsinou >1GB, i kdyz jsem nic neinstaloval, nestahoval apod.
    • spousta malych drobnosti, ktere sice nejsou kriticke, ale taky lezou na nervy (treba prehazovani poradi emailovych uctu v mailovem klientovi, atd.)

    Odpověď: iPhone 11 – škrábance na displeji #34424

    Diky za dobry zpravy, koupil jsem si 11 Pro a nechce se mi na to nic lepit - jen jeste jedna rypava otazka - co vlasove skrabance na vylestenem vypnutem displeji proti svetlu - taky dobry?

    Odpověď: iPhone 11 – škrábance na displeji #25161

    Take me zajimaji realne zkusenosti "normalnich" uzivatelu - je to fakt takove, jak ukazuji fotky na internetu? Byl jsem se podivat v iStyle a bna vystavenych telefonech jsou displeje docela dost poskrabane. Je mi jasne, ze to neni bezne uzivani, ale stejne...

.