Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Apple Watch serie 3 – samovolné vypínání #8671

    adbernau píše:
    U svých jsem zaznamenal po měsíci provozu jednou samovolný restart (jedno nedělní odpoledne), tentýž den večer se o to pokusily znovu ale skončilo to na tom, že se mi asi ve spodní 1/3 objevila taková bílá tenká čárka (něco jako když je aktivní Siri, ale trochu výš a jen na levé části displaye). Tím zamrzly totálně a jsou v servisu.
    Při předchozím provozu jsem zaznamenal z tohoto pohledu ještě 2 podezřelé věci - při pokusu o aktivaci Siri se mi podařilo ji „nahodit“ tak 1 × za 3-4 pokusy i když byl telefon na síti a cca 40 cm od hodinek a zadruhé mi při dvojitém stisknutí tlačítka (jako pokus o placení přes Apple Pay) asi 2 × vysvětlily že nemám ve wallet žádnou přidanou kartu, od té doby už se po dvojstisku tlačítka nedělo pranic. Už snad tento týden budou (doufám nové) zpět.
    Ce se týče upozornění, tak chodilo vše ukázkově. Co se týče toho vypínání, napadá mi snad jedině velmi nepravděpodobné ale přece jen - nepohybuješ se někde u zdroje nějakého VF pole? Nějaká laboratoř neb něco podobného?

    Děkuji, mám vypozorováno, že se mi vypínají pouze v práci, sedím ve výškové budově, z velké části skleněné.

    Odpověď: Apple Watch serie 3 – samovolné vypínání #8670

    Ironside píše:
    A co možnost mechanického vypnutí nártem ruky.Stalo se mi to mockrát,když jsem nosil hodinky volněji na ruce,potom jsem si zmačkl obě tlačítka a bylo hotovo....
    Samovolně vypínání u dvou kusů je dost nepravděpodobné

    Děkuji za názor, ale mechanicky nártem si nemyslím, že bych vypínala, a mám vypozorováno, že se mi vypínají pouze v práci.

    Odpověď: Apple Watch serie 3 – samovolné vypínání #8667

    Problém stále přetrvává, nevím stále proč se ty hodinky samy vypínají. Má někdo stejnou zkušenost??? Děkuji za jakékoliv info.

.