Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Automatická odpověď na zmeškaný hovor #9594

    A nestačilo by si zapnout hlasovou schránku u operátora a tam si nahrát vzkaz?

    Odpověď: Upozornění na aktualizaci #9460

    Stačí si smazat beta profil v Nastavení -Obecné a popřípadě smazat staženou aktualizaci. Bylo by fajn si ty bety neinstalovat když tomu nerozumíte. Beta program není určený pro běžné uživatele.

    Odpověď: Upozornění na aktualizaci #9459

    Stačí si smazat beta profil v Nastavení -Obecné a popřípadě smazat staženou aktualizaci. Bylo by fajn si ty bety neinstalovat když tomu nerozumíte. Beta program není určený pro běžné uživatele.

    Odpověď: Přechod na SSD disk #6724

    Já bych doporučil tu čistou instalaci systému. Zazálohujte si data z aplikací a ty obnovte v nově nainstalovaném systému. Pokud uděláte klon disku nebo obnovíte celý systém ze zálohy je skoro jedno. Vždy se vám tam natáhne i spoustu balastu co jste posbíral za dobu používání Macu. Zároveň je to příležitost zbavit se zbytečného softu a i některých dat. Já to mám tak že mám disk rozdělený na dvě partition, na jedné je system a na druhé větší všechna data. Takže když se něco stane se systémem tak ho smáznu, nainstaluji nový a o data nepřijdu. Já mám ještě Macbook s HDD a DVD mechanikou a až zbydou nějaké korunky, tak dám místo mechaniky taky SSD a vyměním disk za větší.

    Odpověď: Formátování flash disku #6785

    Vždy je lepší a spolehlivější formátovat jakýkoliv disk na systému na kterém je daný formát vytvořený. Takže to zformátujte příště na Windows na exFat který umí jak Win tak macOS a máte po starostech. Pokud to zformátujete na Macu na Fat tak se to bude chovat mnohem nestabilněji než když to zformátujete na Windows na stejný formát.

    Odpověď: iPhone 4s – problém s iTunes #6747

    Zkuste jiný kabel. Zvlášť pokud používáte neoriginální tak to může jen nabíjet ale ne synchronizovat data. Pokud by to nebylo kabelem tak mě napadá jedině nekompatibilní verzi iTunes. Minimum je 12.4.3 a poslední verze iOS 9.3.5

    Odpověď: Instagram na Iphone 4 #6360

    Mě to po kliknutí na stáhnutí v App Storu napíše následující. Stáhnout starší verzi této aplikace? Aktuální verze požaduje iOS8 nebo novější, můžete si ale stáhnout nejnovější kompatibilní verzi. A je tam tlačítko Stáhnout a Zrušit. Kliknu na stáhnout a aplikace se stáhne. Nic víc nedělám. Takto to funguje i u dalších aplikací které jsem nikdy dříve nestahoval.Stahuji to na telefonu s iOS 6.1.3 pokud by jste to stahovala na tabletu tak tam to nejde protože aplikace Instagram pro iPad není (nebo jsem nenašel).

    Odpověď: Nefunkční mikrofon iPad Air 2 #6471

    Nainstaluje se vám systém tak jako by byl nový. Budete muset znovu instalovat všechny aplikace které používáte a přijde tím o všechny data které v těch aplikacích máte. Některé aplikace umí data exportovat a poté zpět importovat. Většinou je to možné udělat v nastavení konkrétní aplikace. Spíš jde o to si vyzkoušet jestli ten mikrofon bude fungovat pokud je nainstalován čistý systém. Pokud bude fungovat tak je problém v současném systému. Pokud nebude microfon fungovat ani po obnově systému tak si obnovte telefon ze zálohy a zaneste ho do jiného servisu. Třeba tam budou vstřícnější. Obnova systému se provádí přes Nastavení-Obecné a uplně dole je Obnovit. Ještě než smažete telefon tak zkuste obnovit systém. Nepřijde tím o žádná data jen budete muset na telefonu vše nastavit znova. Zálohu si můžete udělat ručně v telefonu nebo přes iTunes v Macu nebo PC. Jen si dejte pozor pokud šifrujete zálohy tak telefon bez znalosti hesla k záloze už nikdy neobnovíte přes iTunes.

    Odpověď: Vymazanie iPhonu s návratom k iOS 9 #6489

    Vrátit už se nemůžete, tedy aspoň normální cestou přes IPSW soubor, bo Apple už nepodepisuje devítkové systémy. Jde to většinou tak čtrnáct dní po vydání nového systému.

    Odpověď: Instagram na Iphone 4 #6357

    Nemusíte se dívat do své historie stahování, stačí na iPhonu spustit App store a dát stáhnout Instagram. Bude to po vás chtít heslo a poté vám to oznámí že Instagram nejde nainstalovat a zda chcete stáhnout starší verzi, odkliknete ano a Istagram se vám nainstaluje. Jde i spustit ale jestli funguje nevím protože ho nepoužívám a registrovat se mi nechce. Schválně jsem si to vyzkoušel na svém záložním iPhonu 4 s iOS 6.1.3 pokud máte iOS 7 tak tam je to úplně bez problému. Většina aplikací které byly vydány v době iOS 6 jdou stále stáhnout starší verze ale jen přes App Store na telefonu, přes Mac nebo PC to ve většině případů už nejde.

    Odpověď: Nový MacBookAir – selhala Wi-Fi #6444

    Možná by stačilo notebook jen restartovat.

    Odpověď: OSX Sierra + OSX Mountain Lion #6345

    Já bych vám doporučil nainstalovat nejdříve Mountain Liona a až potom Sierru

    Odpověď: imesseage ios 10.1.1 nelze aktivovat #6421

    Někdy pomůže vypnutí iMessage na všech zařízeních, restartovat a pak znovu zapnout dané zařízení.

    Odpověď: MacBook pro pomalý #6479

    Pokud jste si Maverick nestáhl v době vydání Mavericku tak ho na storu už nenajdete. Jediná možnost je sehnat instalačku na CD nebo na flešce a nainstalovat to z toho. Byl bych velice opatrný stahovat to z netu z neznámého zdroje.

.