Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: iOS 10.3.2 výdrž batérie #7498

    Pittbul píše:

    Gejza75 píše:
    Chcem sa Vás opýtať na skúsenosti s výdržou batérie po update na iOS 10.3.2. Na mojom iP6S sa po siahodlhých problémoch s výdržou batérie od iOS 10.2.1 konečne podarilo dosiahnuť lepšiu výdrž. Máte podobnú skúsenosť? Vďaka!

    Koukni jestli nemáš tuto 6s
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/11/28/iphone-6s-narok-na-vymenu-baterie/
    Nemusí se jednat konečně o problém po aktualizaci 🙄

    Mám. Batériu mám už vymenenú. Aký to má súvis? Napriek výmene batérie sa mi pri iOS 10.3.1 výdrž batérie moc nezmenila, teda po výmene. Čo ma teda dosť nepotešilo. A musím povedať, že po úvodnej eufórii po update na 10.3.2. a lepšej výdrži sa to znova vrátilo do starých koľají. Je to o trošku lepšie, ale nič závratné. Uvažujem o reklamácii, ale bojím sa, že to nepomôže. Hlavne ak majú rovnaké problémy aj iP7, podľa toho, čo čítam na fórach.

    Odpověď: Dostupnost Apple Watch series 2 #5927

    Ja som objednával AW Series 2 na mzone.sk koncom Septembra (Září), dva kusy, rôzne druhy. Do dnešného dňa nič nemám. Mzone síce posiela info raz za týždeň o "nedostupnosti" tovaru, ale žiaľ ani oni nevedia viac. Stále čakajú na normálnu dodávku a údajne ani od dodávateľa nemajú info o dodacích dobách 😥 😥 😥 Takže sa držím infa z Apple.cz, kde je dodanie 3-4 týždne. Dokonca aj Apple.com má rovnaké dodacie lehoty. Bohužiaľ, musíme čakať.

.