Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Alza NEO #43959

    Me tak trosku prijde, ze na to proste nemas tolik penez a hledas jen potvrzeni toho, aby sis mohl vzit dvanactku a nekdo ti to tady posvetil. Podle me je nejaka alza neo naprosta blbost a jedine jejich vychcanost. Pokid ma nekdo pocit, ze alza (a nebo kdokoli jiny, klidne i apple) bude delat charitu, tak je na omylu. Chteji jen a jen vydelat a to co mozna nejvice. Takze bud si ho kup a pak je tvuj a muzes si s nim delat co chces, treba ho pak prodat a nebo na nej nemas (coz neni ostuda ale proste momentalni fakt) a tudiz se na to vykasli.

    Odpověď: nákup iPhonu #43945

    tak na tohle uz nebudu reagovat. sbohem.

    Odpověď: nákup iPhonu #43940

    Ty vole, ja si tady uz vazne pripadam jako mezi...

    Samozrejme, ze to nevim, byl to je priklad. Hele, nechtejte, abych si zde vytvoril obrazek o tom, ze to skztecne odpovida realite, kdy se rika o lidech s iphony neco...

    Odpověď: nákup iPhonu #43935

    A ty uz nyni vis, kolik vydrzi? Nemyslim si to? A pokud vychazis jen z uvedenych udaju, ze "vydrzi" 17h, tak je to udaj trosku zavadejici a nevypovidajici o realite. Dokud nebudou v prodeji, nebudou otestovany a podobne, tak by se hodil udaj o kapacite baterie.

    Odpověď: nákup iPhonu #43933

    Pokud sis vaiml, tak jsem puvodne psal o iP11. Kdyz jsem ale videl nasledne par videí o iP12, tak jsem si rekl, ze by to byla lepsi volba, uz jen s ohledem na A14 a oled displej, fotak.
    Taky sis mohl vyse precist, ze muj posledni iP byl iP3. V tomhle segmentu jsem se proste od teby nepohyboval. A iP12 byl predstaven predevcirem, takze tech info zatim moc neni. Kolik ma ktery mobil baterii neni skoro nikde k nalezeni. Tudiz si ty informace teprve zacnu shromazdovat. Myslim, ze ty taky tech info zatim nemas tolik, krom tech naprosto zakladnich a hlavne nic nevypovidajicich, protoze kazdy prodejce se snazi ukazat svuj produkt v tom nejlepsim svetle a nedostatky zamerne upozadi.

    Odpověď: nákup iPhonu #43929

    Ja keynote nesledoval. Zas tak zavisly nejsem 😀

    Odpověď: nákup iPhonu #43923

    Takza po eventu iP 12 jsem si rekl, ze pockam na jeho prodej a pak se rozhodnu, jestli iP 12 nebo 12 Pro. Zatim nikde nejsou ofiko udaje o bateriich, stale jen minule leaky. Taky jeste nevim, jestli Pročko bude mit Lidar.

    Odpověď: Prosím o radu s prodejem #43896

    Podivej se na ruzne inzertni weby. Treba na bazosi se prodava ip 3 za cca 1500. Zbytek si pohledej.

    Odpověď: nákup iPhonu #43878

    Tady asi diskuze moc nejede, ze? 🙁

    Odpověď: nákup iPhonu #43853

    Tak můj syn má taky právě iP 11. Půjčit si ho od něj se ale problém :-). I když pár fotek jsem s ním udělal. A právě proto se mi zdá, že je to naopak. Alespoň v mém případě.
    Taky mám na S10+ One UI 2.5 a všechny poslední aktualizace. Bohužel nevím, co bych reklamoval - svůj subjektivní dojem, že u "některých" fotek se mi "zdá", že protahují obličej a ještě k tomu pouze na ležato? Nevím, zda bych pochodil. Ještě mě napadlo, že bych zkusil přehrát celý soft. Mám teď CZ distribuci XEZ/XEZ, tak že bych jí přehrál německou DBT.

    Vážně nevím. Každopádně mi přijde, že iPhone má ten systém opravdu odladěnější, stabilnější, bez různých drobných problémů.

    Například tchán má teď asi 4 měsíce Galaxy S10, před tím měl 2 roky S7 a pak S9. tyhle dva předchozí modely OK. Ovšem na S10 pořád jen nadává. Je zvyklý nosit mobil v kapse košile a neustále se mu mobil sám "spouští". projevuje se to tak, že mu v kapse začne sám někoho vytáčet nebo mu vydává nějaké zvuky. Už má i ochranu proti náhodným dotekům, režim v kapse, 2x už byl v Samsungu toto řešit a nikdo mu s tím nedokáže pomoct.

    Kdybych měl mobil za 6 za 8 litrů, tak bych to asi neřešil, ale když si koupím vlajku za takové peníze, očekávám mobil bez kompromisů, ale hlavně funkčnost a ne že se v tom budu muset pořád hrabat, přenastavovat, hledat různá řešení po netu. Tohle se dělalo tak před 10 lety, když se mobily ještě rootovaly a podobně. Ale ne dnes. Proto zvažuji přechod na iPhone, byť jiné, další zařízení od Applu nemám vůbec v plánu. Ale Samsung mě tímto začal nutit přemýšlet o přechodu na iOS.

    Odpověď: nákup iPhonu #43844

    Marek: prave, ze jsem reset fotaku uz provedl, zadna zmena :-(.

.