Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Problém s baterií #12086

    Tomyk píše:
    Mám ten samej problém s eséčkem. Třeba dnes ráno jsem ho odpojil z nabíječky, otevřu apku počasí a černo. Restart a po restartu 10%! Už mám nachystanou baterku i vercajk, ale zase si říkám vždyť není ještě ani dva roky stará. Záruka mi končí za měsíc a tak nevím, reklamovat anebo vyměnit baterku? Furt se nemůžu rozhodnout 😆

    Asi zkusím zajet ve čtvrtek do nejbližšího servisu a probrat to, pokud půjde jen o baterii, tak ji vyměním na místě. Bohužel se obávám, aby nešlo o desku a nemusel jsem ho posílat na reklamaci a tím pádem být měsíc zase bez něj. Uvidím a napíšu. Kdybys to náhodou vyřešil dříve, jak já, ozvi se prosím. 🙂

    Odpověď: Problém s baterií #12084

    Mates_ píše:
    Na SE se mi dělo něco podobného, koncem léta baterka s kondicí 92% začala děsně lítat nahoru i dolů( vybito za 1-2h, nabito někdy už za hodinu). Nechal jsem vyměnit baterku a půl roku fungoval perfektně, potom jsem ho prodal. A možná to iOS má taky vliv, na XR dám teď sotva den, předtím šly i dva. Na XR mám 100% kondici.

    a ještě jsem si vzpomněl, že to SE potom naprosto brutálně topilo, a za noc občas sežralo půl baterky, občas skoro celou.

    Takže myslíš, že nebude potřeba měnit základní desku, ale pouze baterku ? Přijde mi to divný, při takové kondici baterie.

    mike-biker píše:
    Zkusil jsi telefon obnovit přes DFU a nastavit jako nový? Pokud se chová stejně, pak je chybka asi HW, buď na desce nabíjecí obvod, případně zkrat někde jinde, či vadná baterie. Těžko říci na dálku.

    Bohužel DFU nepomohlo.

    Odpověď: Problém s baterií u iPhonu #11604

    Tak DFU bohužel nepomohlo.

    Co bych měl tedy dělat dál ?

    Odpověď: Extrémní vybíjení baterie #11574

    Mám úplně stejnej problém. Dneska budu dělat DFU, ale moc šancí tomu nedávám.

.