Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Iphone 7 32GB #8526

    Osobně si telefon budu kupovat asi v iSetos. Trochu mě lákala Alza, protože tam mají možnost zaplatit si i pojištění navíc, ale popravdě nevím, jestli se to fakt vyplatí a proti čemu všemu to pojištění je .. V iSetu je výhoda možnost sbírání bodů na kartu a pak si zakoupit něco jiného se slevou. Nějakou speciální prodlouženou záruku ale asi nedělají.

    Odpověď: Iphone 7 32GB #8524

    Design mě netrápí... Pokud někdo bude chtít vidět můj iPhone, tak ten kryt klidně sundám. Vzhledem k tomu, že ale vzhled osmičky nepřináší nic nového a spousta lidí na první pohled ani nepozná, co máte za telefon... Design je fakt to poslední, co řeším.
    Mimochodem... Můj současný telefon má také skleněná záda.. mám ho skoro čtyři roky a začal odcházet SW. . .

    Odpověď: Iphone 7 32GB #8521

    Hliník se mi také líbí víc. To souhlasím. Dnes jsem navíc měla v ruce iP7 i iP8, popravdě..nějak nepoznám rozdíl, snad jen váhou. Vyhovuje mi více iP8m že je těžší, mám pocit, že v ruce fakt něco držím. A zdálo se mi to, nebo byla fakt rychlejší?

    Jinak osobně také nevyužiji bezdrátové nabíjení, tak nějak když vyšla iP7 tak jsem si v duchu říkala, že to je fakt ono, že by to mohl být ten iPhone, který si odnesu domů a zatím to vypadá spíš tedy na iP8.

    Poznatky, co mi ještě říkal známý ajťák, co je jablíčkář.. Pokud mobil na hodně let, vyplatí se spíš osmička.
    Osmička je spíše iPhone 7s, než vyloženě nějaký opravdu převrat.
    Velikost 32 GB je na mnoho let fakt malá, na rok, dva by ale mohla stačit (osobně si chci ale telefon koupit také na více, než rok, dva..spíše tři, čtyři anebo klidně déle 😆 ).

    Takže asi tak.

    Snad dobře vybereme :mrgreen:

    Odpověď: Iphone 7 32GB #8513

    Díky moc za odpověď.
    Rozhodování je těžké. Táhne mě to k 7, protože se bojím trochu skla. Na druhou stránku si říkám, že když už s tím chci vydržet co nejdéle, proč si nepřiplatit a nevzít si to, co vyšlo letos jako novinka.
    Hmhm.. asi si hodím korunou.. :mrgreen: 😆 😕

    Odpověď: Iphone 7 32GB #8511

    Ahojda, předem se omlouvám za dlouhý text, nicméně.. řeším něco podobného.. Můj současný telefon (SonyXperia Z3 Compact, 16 GB + 32 GB externí paměť, nutno dodat že volné mám už asi jen 3GB) již pomalu ale jistě odchází (vlastně se z něj dá už snad jen volat 😆 ). A jelikož jsem nadmíru spokojená s iPadem co mám, tak jsem si říkala, že zkusím iPhone (protože lidi kolem mě jej mají a nemohou si jej vynachválit a já, jakožto androiďák bych ráda zkusila zase něco jiného (a fakt mě irituje, že cca po roce a půl s jedním telefonem přestanou vycházet nové OS na Android 🙄 ).

    Teď vzniká otázka.. Jaký si vybrat první iPhone v životě?
    Xko nechci (je moc drahé). Mohu si dovolit iPhone 8 64 GB nebo iPhone 7 128 GB, případně 32 GB verzi samozřejmě. Ovšem jaký zvolit?

    Co mám v telefonu.. Hodně fotek (v podstatě je nemažu), nějakou muziku, aplikace, knihy.

    iPad mám 128 GB a už je cca 30 GB plných (hlavně aplikace, hry, ehm..). Zase ale vím, že na telefonu hrát nebudu (a pokud, tak výjimečně).

    Co od telefonu očekávám: Spolehlivost, dobrý foťák (fakt hrozně ráda fotím a foťák sebou každý den tahat mi přijde zbytečné), výdrž na 1 nabití alespoň jeden celý den (tj. cca od 5:45 do cca 18:30 h). Celková životnost telefonu (aniž bych ho chtěla za nefunkčnost po roce rozšlapat) alespoň 3 roky (současný telefon mám skoro 4 roky). Samozřejmě chápu, že baterka se po čase zhorší.. Ale ráda bych, aby HW a SW telefonu šlapal alespoň ty 3 roky (když už to stojí ty nekřesťanské peníze :-D). Bezpečnost (nejsem nikdo podstatný, ale myšlenka na to, že mě Google sleduje na každém kroku mě, ruku na srdce, zrovna nehřeje..).

    Takže pokud to shrnu... Není moc velký přepych pro začínajícího jablíčkáře, současného stále ještě z půlky androiďáka, kupovat iPhone 8? Nestačila by 32 GB sedmička? Nebo je lepší fakt už investovat do budoucna s tím, že se to fakt vyplatí a nejméně ty 3 roky nebudu muset myslet na lepší telefon?

    A mimochodem... kdo máte 8mičku.. mám se bát nafouknuté baterie při nabíjení a odchlipujícího se skla? (četla jsem nějaké problémy během října a listopadu v tomto duchu u IPhone8).

    Popravdě se celkově bojím, že když si koupím takto drahou hračku, tak se mi to nějak záhadně za chvíli pokazí a budu zklamaná (rozumějte - iPhone je v mých očích něco, co prostě musí fungovat i kdyby nechtělo 😀 - čerpám z bohatých zkušeností s iPadem, který je v naší rodině už skoro 5. rokem (tedy máme dva, jeden starší Ipad Air, druhý nový iPad Pro, letos kupovaný) a ten starší pořád funguje úplně normálně (možná jen ho častěji nabíjíme). Ale iPad není telefon, nenosíme jej každý den u sebe, nevoláme z něj.. v podstatě na něm jen hrajeme hry, upravujeme fotky, čteme a koukáme na seriály 🙂

    Hawk, domluvila jsem a těším se na odpovědi! 🙂

.