Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Reklamace iphone 6 #3918

    Ahoj Danejs,

    co sa tyka servisu tak zariadenie mozes reklamovat v akomkolvek ARS po celom svete v ramci jednorocnej zaruky. Ako spomenul SanduQi tak Slovensko a Ceska republika maju dvojrocnu zaruku, ktora nie je inde vo svete bezna.
    Pokial si obdrzal nahradne zariadenie tak tento telefon bude pokracovat v zaruke tvojho prveho zariadenia ak bola zaruka dlhsia ako 90 dni, ak bola zvysna zaruka kratsia ako 90dni tak tvoj nahradny telefon ziska 90dnovu zaruku.

    Pri reklamacii nie je mozne akokolvek ziskat ine zariadenie - kapacita, farba, model.

    Odpověď: Čištění zařízení Iphone #3995

    Ahoj Feeck,

    jedinou moznostou bude Apple Authorised Service Provider. Pokial chces vyhladat AASP v tvojej blizkosti tak navstiv https://locate.apple.com/cz/en > Service > a zadaj svoje mesto.

    Pokial je zariadenie stale v zaruke tak by som odporucal vyhnut sa neautorizovanym servisom nakolko by si mohol prist o zaruku.

    Odpověď: Problem s haptic vibraci #3989

    "Hodinky jsem resetoval do tovaru, znovu sparoval s telefonem a problem se porad vyskytuje. "

    Co sa tyka Apple Watch troubleshooting tak je toto posledny mozny krok na vyradenie chyb v SW. Pokial problem pretrvava aj po znovu sparovani tak je jedina moznost servis.

    Odpověď: stále svítící LED dioda #3996

    Ahoj Folpi,

    pokial je mozne, mozes mi prosim povedat nieco viac o probleme?
    LED blika alebo svieti?
    Ako dlho?
    Co vsetko si skusil aby si problem vyriesil?

    Vdaka 🙂

    Odpověď: Odpojení od wifi #3930

    Ahoj Moonddur,

    v tomto pripade sa jedna o nastavenia modemu ako uz bolo vyssie spomenute. V nastaveniach iOS nie je moznost ako niecomu takemuto zabranit, resp. upravit nastavenie kedy sa ma wi-fi odpojit.

    Pokial mas tento isty problem aj s wi-fi sietami, ktore nie su public, cize napr. domaca wi-fi tak skus vypnut v nastaveniach Auto-Lock.
    Zariadenie by sa nemalo v tom pripade automaticky prepinat do "usporneho" rezimu, ktory je vyvolany auto-lock funkciou a wi-fi by mala zostat aktivna.

.