Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Mac os high sierra – beta verzia #8080

    Podľa všetkého by ste nemuseli robiť nič, a v App Store by sa automaticky malo ukázať že je možná aktualizácia na nový op. systém. Ja osobne beta verzie rád nemám, pretože keď si to niekto sťiahne, či už do telefónu alebo notebooku sú s tým väčšinuou problémy, a problém je v tom že to telefón alebo notebook nestíha. Je to len skúšobná verzia, áno v ktorej bude vyzerať mnoho vecí inak.

    Odpověď: Zaloha systemu #8219

    Zdravím.

    Skúsil som niečo nájsť, a snáď Vám to pomôže. https://support.apple.com/cs-cz/HT201250
    Podľa všetkého stačí len zálohovať všetky súbory a následovne by sa mali dať vybrať len určité súbory ktoré chcete obnoviť z iCloud zálohy. Žiaľ bližšie skúsenosti nemám, ale dúfam že Vám pomôže aspoň toto.

    Odpověď: Cena starších iPhonů #8133

    Ceny aj tých nových iPhonov, aj starších si môžete pozrieť kliknutím na tento odkaz. https://igotoffer.com/blog/apple-special-event-keynote/

    Odpověď: 7 plus nebo 8 plus #8220

    Zdravím.

    Možno že trepnem hlúposť, ale mne sa zdá že ten zadok je vyrobený z iného materálu, než bol použitý napríklad na iPhone 4/4S. Pretože ak by náhodou padol zrejme by pukol z oboch strán, čo by za mňa veľmi výhodné nebolo. Osobne ak by som si mal vybrať, tak 8 Plus. Ale ak to náhodou neviete, jeden veľmi rozumný slovák vymyslel jednu "bezdrátovú" nabíjačku. Nabíjačka spočíva v princípe zapojenia malého plieška pod kryt, a následné položenie telefón na peňaženku. Áno na peňaženku, je to špeciálna peňaženka ktorá je z jednej strany nabíjačka, a z druhej ako vaša obyčajná peňaženka.

    Taktiež je určitý rozdiel v cene, či do telefónu už chcete investovať, alebo nemáte také veľké možnosti. Ale myslím si že ani s jednou možnosťou nebudete nespokojný, pretože sú to telefóny ktorým ja osobne nemám čo vytknúť.
    Neviem aký vkus na telefóny máte vy, ale ja by som vám odporučil - iPhone 7 Plus 64GB Matte Black
    Držal som ho v iStores a je naozaj pekný, a za dalšie na ňom nevidieť odtlačky od prstov ako to bolo na 7 Jet Black, áno je pravda že keď na to dáte kryt je vyriešné. Osobne si myslím že telefón nebude mať veľmi veľkú výdrž bátérie vzhľadom na nové funkcie, ale aj predchádzajúce modely sú na tom rovnako, že ich musíte nabíjať každý deň. Takže následovné rozhodnutie je už na vás, ja by som sa do toho tak nehrnul. Telefón iPhone 8 nie je odskúšaný a nikto nevie, či sa náhodou nebude ohýbať, alebo či na ňom nebude nejaká iná vada. Teda pokiaľ ten telefón nepotrebujete nutne.

    Odpověď: Prvé Apple Watch #8188

    Filip7 píše:

    Ceco píše:
    Ale funguje to aj bez toho, nie?

    Ano, funguje, ale jen jako krokoměr, něco jako iPod nano 7th. Podle kroků to změří +- vzdálenost, ale moc přesné to není...

    Tedy alespoň myslím 🙂

    Mne to kľudne stačí keď to bude na kilometer presne. Pretože niekedy neviem či svoje hranice posúvam alebo nie, ďakujem za odpoveď.

    Odpověď: Prvé Apple Watch #8186

    raskavil píše:
    Pokud chceš běhat jenom s hodinkami tak doporučuji Series 2 nebo 3, bez té GPS je to opravdu na nic.

    Ale funguje to aj bez toho, nie?

    Odpověď: iPhone X – Řekněte svůj názor #8198

    Kebyže neboli také veľké úniky informácii, prekvapený by sme boli oveľa viac. Niekto možno pozitívne niekto negatívne. Telefón je za mňa veľmi podarený. Každý má iný vkus a preto sa napríklad mne osobne nepáči zadný fotaparát. Narozdiel od 8 Plus alebo 7 Plus je výzor fotoaparátu strašný. Inak mu už nemám čo vytknúť, ale cena je podľa mňa veľmi prehnaná, keďže to bude zrejme telefón pre iných ľudí, pretože 1400€ dať za telefón je za mňa veľmi veľa. Za dalšie si myslím že Touch ID bolo oveľa lepšie a aj to je dôvod prečo by som si ho ja nekúpil.

.