Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Reklamace iphone 6 #3922

    Očividně s tím mají stříbrné + bílé varianty problém. Nevím jak u 6s, ale manželka má růžový a nic podobného ji netrápí.

    Pokud nehodláš v USA zůstat na delší dobu, tak bych to tam nereklamoval - podle mého názoru by se to zbytečně zkomplikovalo a těch pár dní či týdnů se s tím dá přežít. V případě 3.stejné či 4.různé reklamace můžeš odstoupit od kupní smlouvy a potom si vzít buď černou variantu, nebo 6s či na podzim 7. Takhle když budeš mít 1.reklamaci v ČR, 2. v USA a 3. bůh ví kde, tak by to nějaký špekulant mohl otočit proti tobě a nevyjít ti vstříc v případě toho odstoupení.

    Obzvláště zaměstnanci českého Applu na mě působí jako partička lidí, kteří se tam dostali ne díky svým schopnostem + vědomostem, ale především díky svým známým. Když jsem měl smůlu na vadný kus, který se mi v chladnějším počasí samovolně vypínal (tj.cca 30minutová procházka v rámci průměrných prosincových teplot), tak mi nějaký "Jouda" na lince tech.podpory sdělil, že iPhone je navržen pro použití v teplotách od 0 do 35°C a více se se mnou nebavil..

.