Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Slo-mo efekt v aplikacích na ip SE #9517

    Ahoj,
    děje se mi to pouze u hry Rider a tuším při spouštění některým reklam, taky nevím proč to tak je. Mám iPhone 7, 5S, SE a děje se to u všech zmiňovaných, možná špatná optimalizace od vývojáře.

    Odpověď: iPhone X – lag klavesnice #9414

    já mám zas problém na iPhone 7 128GB, že se mi ve zprávách na přelomu řádku zasekne telefon ale jen v těch bodech, kde se např. z řádku dva dostávám na třetí.

    Odpověď: PROSÍM O POMOC S BATÉRIOU #9400

    mínus 18 stupňů je už celkem za hranici pro baterie 😀 max. hranice je nula stupňů. Při starších typech iPhonu resp. jejích baterkách se stávalo,že se iPhone v zimě klidně vypl při 50% baterie. Není to chybou iPhone jako takového ale prostě Li-ion baterky nesnáší zimu. Kovová část iPhonu k tomu také dopomáhala. 😉

    Odpověď: PROSÍM O POMOC S BATÉRIOU #9398

    Já bych úplně těm číslům z aplikace nevěřil. Pokaždé to hodí jiný výsledek je to spíš takové orientační, nevím jaká tam bude odchylka ale pár % jo. Být tebou tak nejedu s baterkou už na 2,1 či 0% ale normálně ho nabíjím. Nevystavuj extrémním teplotám (nízké či vysoké) a používej adaptér, který máš mít. Silnější akorát víc indukují napětí, což není dobré pro teplotu. Samozřejmě se může jednat i o vadu baterie. Záleží kolik ti iPad vydrží na jedno nabití.

    Odpověď: iPhone X délka nabíjení #9396

    Nabíjí se déle, protože má větší baterii 🙂 Naindukuje se napětí, které je konstantní s protíkajícím proudem do určité fáze, která je třeba od 80% baterie, ikdyž si myslím, že reálně tak kolem 60%. To je ta fáze, kdy se telefon nabíjí relativně rychle. Potom začne klesat proud a najednou zjistíš, že
    prvních 60% nabíjíš půlhodiny a zbylé 40% třeba hodinu k tomu se váže velikost akumulátoru, který je samozřejmě větší než u 6S. Jak prosté Watsone! 😀

    Odpověď: Nabíjanie IPADU #9394

    Ahoj,

    je jedno jestli to je v teto době ipad nebo notebook či iphone. Podstatný je z čeho je vyrobená baterie. Teď jsou všude Li-ion baterie, kterým vadí vybíjení do minima a vůbec jím nevadí dobíjení např. máš 80% šupneš na nabíječku, ať máš co nejvíc procent třeba před odjezdem z práce a ty baterce to neškodí. Co jí vadí je tedy neideální teplota (příliš velká zima nebo moc velké horko) dále vybití do minima a nebo dlouhé přebíjení ale to spíš jí odrovnáš tím minimem. Přebíjení si řeší elektronika teď už nějak sama. Já většinou nabíjím od 20% protože se dřív nedostanu k nabíječce či zásuvce. 😉

    Odpověď: Přestává fungovat nabíjení #9392

    Zkoušel jsi tuto variantu? https://www.youtube.com/watch?v=R5Q4V1UvXjk jen doporučuji místo špendlíku použít něco nevodivého, ve videu jsem použil špendlík znouzecnosti jinak bych to řešil nějakým plastem nebo párátkem tenčím.

    Odpověď: Zajímavý problém s baterkou (SE) #9382

    Lukáš píše:

    Sandra píše:
    Lukáš: kdo to doporučuje? V několika prodejnách Applu mi to ne sice přímo zakázali, ale důrazně nedoporučili a to samé platí o webu Apple.

    https://www.appledystopia.com/how-to/calibrate-iphone-battery/

    https://forums.macrumors.com/threads/how-many-of-you-actually-calibrate-your-iphone-battery.1289149/

    Dohľadáš to všade, je toho plný internet, stačí si trocha o tej technológií prečítať 😉

    Zkalibruji senzor ale začnu tím ničit baterii..Každej ví, že u Li-ion akumulátorů je nežádoucí vybíjení ke kritickým hodnotám. Chemická reakce funguje nejlépe při normálních podmínkách, což vybíjení do minima není. Stejně ta baterie v iPhone může mít při stavu 0% reálně ještě tak 10% které jsou softwarově omezené.

    Odpověď: Zajímavý problém s baterkou (SE) #9377

    Lukáš píše:
    Ahoj, keďže píšeš niekoľko týždnov starý, tak predpokladám že mobil je nový (?) a nebol používaný, tak sa môže jednať o výrobnú chybu. Pokiaľ na pozadí nebeží žiadna náročná aplikácia, tak sa pravdepodobne jedná o chybnú batériu (pokiaľ si teda nespozoroval nejaké zahrievanie zadnej časti mobilu). Ešte môžeš vyskúšať tú batériu “naformátovať” tým, že ju pár krát vybiješ úplne do nuly a nabiješ na 100%. No v tomto prípade si myslím, že pomôže jedine reklamácia, kde ti batériu buď vymenia, alebo SWAPnú mobil 😉

    Kde všichni berete tu blbost s formátováním li-ion baterie? Netrpí defektem paměti 🙄

    Odpověď: iPhone 5s, hodně dotazů #9310

    1) Špatná baterie, telefon požaduje moc energie a baterie ho není schopná dodat, chrání se tak sám před ničením baterie. Stačí telefon zahřát v ruce a měl by se zapnout i bez pomocí nabíječky. Chlad nepůsobí dobře na žádnou baterii v telefonu.

    2) Může být vadný kontakt na displeji, ale jelikož se zmiňuješ všude o špatném displeji, nechal bych ho zkontrolovat v servisu.

    3) viz bod č.2

    4) Jaký máš iOS?

    5) Může být vada kusu nebo se podívej sem jestli zde nemáš zapnutou funkci omezit pohyb : Nastavení – Obecné – Zpřístupnění – Omezit Pohyb

    6) Jediná věc, která je na otáčení, když potáhneš zespodu po displeji, vyjede ti lišta, kde máš zámeček pro otáčení ale pokud je poškozený gyroskop, tak to nemusí fungovat, tím pádem jediná možnost JailBreak a nějakou funkci si nadefinovat.

    7) Možná porovnat s iPhonem, u kterého máš origo displej zaručeně a porovnat kvalitu, jak zobrazuje barvy, material atd. Jinak je to spíš o tom, že rozděláš telefon a vidiš, co tam je.

    Odpověď: iPhone X, batéria #9033

    Elfuego_33 píše:
    Ahoj chcem sa spytat ci si to nejako poriesil alebo si to nehal tak. Ja mam podobny problem za noc mi na iphone X vzdy z baterky ubudne 15 %. Vsetko mam vypnute wifi,internet...a vzdy tych 15 % ubudne. Pocas dna mi pride ze ta baterka sa vybija normalne podla casu pouzivania. Ale ked to porovnam s mojou starou IP6 tak tam za noc max do 5% ubudlo. V podstate telefon nabijam asi po tych 33h od posledneho nabitia...Budem rad ak mi niekto poradi popripade napise nejake svoje skusenosti. Diky

    Záleží na hodně okolnostech. Poloha, automatické vyzvedávání emailů, slabší signál, aplikace běžící na pozadí, synchronizace, které mohou probíhat právě přes noc, jas atd.

    Odpověď: Baterie iPhone 7 #9163

    zkusil bych teď v rámci "Apple kauzy" s baterkami vyměnit baterku za novou, když to stojí těch pár dollaru. Podle mě bude problém v baterce už od výroby. Když jsem s iPhonem 7 na Safari, tak za hodinu využití s wifi a nižším jasem mi jde dolu zhruba 9-11% baterky dolu. Když používám facetime mám to zhruba co 3-4 minuty 1% dolů, když využívám aktivně telefon, tak to trochu taky padá, ale vždycky se dostanu k využití za den min. 4-5 hodin s pohotovosti 24hodin. maximálně přes 7 hodin a s pohotovosti den něco.

    Dostává mě to machrování s baterkou, kdy má někdo využití přes 8 hodin a říká, jak využívá telefon hodně, zkuste si využívat hodinu v kuse snapchat - fotit se, použivat filtry, odepisovat, mít u toho zapnuté polohy a přepínat mezi Facebook aplikaci, instagramem a messengerem. To je teprve reálné využití, kde uvidíte, že po hodině dokáže zmiznout jak nic až 30%.

    Odpověď: iPhone-tapeta #9213

    čau,

    musíš do nastavení --> obecné --> zpřístupnění --> Vyšší kontrast --> a vypnout "snížit průhlednost"

.