Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Ako funguje iMessage #10390

    Tyhle rady nejsou přesné.
    Ono stačí v Nastavení - Zprávy - zapnout Poslat jako SMS a v případě, kdy není iMessge k dispozici, tak se odešle jako sms po určité době (+- pár minut). V případě továrního nastavení je tato funkce zapnutá.
    K bodu 3. je to již na druhé straně, která to má zapnuté.

    Odpověď: Apple Music x Spotify #7734

    Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).

    Odpověď: Apple Music x Spotify #7733

    Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).

    Odpověď: Apple Music x Spotify #7732

    Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).

    Odpověď: Ukradený iPhone X #9744

    A teď druhej pohled. Podnikatel, zastavárník, co nechce po státu ani korunu (to neberu v potaz "opatření" Babiše), zastaví věc v domnění, že je věc jeho (má krabičku, sluchátka, nabíječku), může to být i žena, kterou tam zloděj pošle. Dá za iPhone určitou částku (samozřejmě menší, iPhone X kolem 20 tisíc - osobní zkušenost). Následně telefon PČR vystopuje (případně chytí zloděje a ten jim řekne, co s telefonem udělal), policie příjde, věc zabaví ještě v průběhu zástavy a vrátí původnímu majiteli. Zastavárník nemá z 95% šanci dostat peníze zpět jakýmkoliv způsobem. Zloděj má většinou dluhů jako blázen, většinou mu toho sečtou víc a je odsouzen k výkonu trestu.

    Já vím, budou zastavárny, které nejednají v dobré víře a berou věc už s úmyslem prodat to na díly apod. Ale řeči o 95% a tak, jsou naprosto strašný. Jasně, je to business, se kterým podnikatel počítá a určitě se mu to nějakým způsobem vrátí zpět. Doba se mění a mnoho zastavárniků si takovou věc neriskne vzít. Takové obchody se přesídlily spíš na bazoš a jemu podobné stránky.

    Ne, nevlastním zastavárnu, ale zastupoval jsem pár majitelů v podobných situacích a o nespočet případech slýchávám.

    Omlouvám se za off topic, jen mi přišlo dobré upozornit i na druhou stránku věci. Taky Vás nějak nenapadám, jen přibližuji, jak to může taky vypadat.

    Odpověď: Jaké sklo pro iPhone X? #9801

    Zbytečně moc nervů, chce to klid a občas brát věci s nadhledem.

    Odpověď: Jaké sklo pro iPhone X? #9799

    petriPhone: Ty ty skla prodáváš ne? Takový lobby by mě akorát odradilo 😀

    Odpověď: Jaké sklo pro iPhone X? #9790

    Já používám Spigen a jsem velice spokojený. Já osobně mám Spigen Screen Protector Glas.tR Slim, který není až do krajů. Vidím v tom výhody, jako odolnost vůči prachu a následné nefunkčnosti FaceID. Přítelkyni jsem pořídil nové Spigen Glass FC HD, které je na celou přední stranu a černý rámeček tomu dodává super vzhled.
    Můžu doporučit obě, výborně sedí, nezpůsobují lom světla a nezkreslují obraz. Možná druhé, Full Cover, mělo více bublin, ale to je asi sklo od skla. Jsem nadmíru spokojen.

    Odkazy:

    První - https://www.alza.cz/spigen-screen-protector-glas-tr-slim-iphone-x-d5118111.htm
    Druhé - https://www.alza.cz/spigen-glass-fc-hd-black-iphone-x-d5275619.htm

    Odpověď: MacOS High Sierra – první dojmy #7665

    majdy píše:

    Pikalek píše:
    Tvl majdy ty musis bejt hrozne zakomplexovanej..
    Vlakno se jmenuje MacOS HS - prvni dojmy, nechapu co je na tom divnyho, ze do tohohle vlakna pise clovek svoje prvni dojmy z pouzivani konkretni app nebo SW. Misto aby si vecne odpovedel nebo poradil (jelikoz jsi na foru, kde se tohle dela) meles dokola nejaky kraviny o nicem..

    No ak mám komplexy, tak jedine z ľudí, ktorí sa hrabú do vecí, ktorým nerozumejú, ja na fórach pomáham a radím (stačí si prelistovať moje príspevky v profile, nech sa páči; a nie–že, by som sa porovnával Pikalek, ale ak ma ide poučovať užívateľ, ktorý má aj s týmto tu hore dokopy tri príspevky o tom, ako na fóre treba radiť, tak.... Takže, ešte raz, radím/pomáham, od toho na fóra chodím, ale nebudem radiť strateným prípadom, keď sú tvrdohlaví a nedajú si poradiť, kto slečne tuna kázal inštalovať si systém, ktorý (ach, ešte raz, snáď to tu už pochopíte) JE určený LEN pre DEVELOPEROV(!), (keď očividne developer nie je), ktorí vedia čo a ako a robia to z nejakého dôvodu nie malichernosti? (akože sorry ale...)

    Nech jej aj pomáha ten, kto jej to kázal inštalovať (kamarát developer napr.). A prečo by som mal byť hneď za zlého, že nepomôžem, keď diskutujem? Som predsa na fóre, myslel som, že fóra slúžia aj k diskusiám a že tu niesom ako cvičená opica čakajúca na zúfalý prípad, ktorému budem ihneď k dispozícii a vysypem všetky rady sveta do dvoch minút — opravte ma ak sa mýlim 🙁

    btw: snáď tu vie pomôcť aj niekto iný než ja fórum je predsa verejné, tak stačí chvíľu vydržať (netreba strácať hneď trpezlivosť predsa) a ono tá odpoveď snáď príde, keď sa nedalo vydržať do septembra tak sa snáď podarí vydržať aspoň na odpoveď... Držím palce, viem, že to bude ťažké :/

    A ešte jedna vec, nemám pocit, že by toto vlákno bolo o skúsenostiach či reporte chýb a bugov, téma vznikla doslova hneď po prvom WWDC keynote, keď betu nemal nainštalovanú ešte nikto, ako nehovorím, že tu nemôžu byť aj skúsenosti od developerov, ale predovšetkým to tu je si myslím o dojmoch (ako názov hovorí — aké logické), respektíve z toho, čo nám Apple ukázal na keynote... Na zdielanie skúseností, či report je formulár v systéme, ktorý by mal každý betatester odosielať do Apple aby sa predišlo čo možno najväčšiemu možnému počtu chýb na rôznych zariadeniach do verejného septembrového releasu. Bodka.

    Ty seš fakt frajer, majdy. Tvoje příspěvky je lepší automaticky přeskakovat.

    Odpověď: iPhone SE nebo iPhone 7? #6520

    Pozor na to, že i na ip7 se mačká homebutton při odemykní. Není to vázáno na rychlost, ale na ios10.

    Odpověď: Čištění obrazovky u macu #6075

    Já používám Whoosh!, ale místo utěrky, která je přiložená to vyleštím také švédskou utěrkou. Udělá takovej film, který odráží otisky prstů. Ikdyž né moc dlouho, není to špatné. Určitě bych doporučil 🙂

    Odpověď: AppCleaner #5984

    Určitě není špatná také app Disk Cleaner, který je dlouhodobě nejstahovanější v USA appstore. Momentálně na 2.místě s hodnocením 5* - s 2460 recenzemi, což už je hodně dobré. Když k tomu připočtu cenu a jednoduchost appky, je to jedna z nejlepších.

    Odpověď: iPad nebo Macbook do školy? #4706

    Určitě Macbook. Do školy stačí i 11" Air. Je to pohodlnější ve všech ohledech 🙂

    Odpověď: Kapacita baterie #4341

    Macbook pro - začátek ledna 2016 🙂

    Zbývající energie: 6457
    Kapacita při plném nabití: 6506
    Počet cyklů: 40

    Odpověď: MacBook 2016 vs MacBook Air #4185

    Určitě Macbook 2016 - retina, apod.
    Momentálně bych, ale nekupoval žádný mac s počkal měsíc na WWDC, kde by měli představit nějaký novy.

.