Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Zamrznutí Watch #4765

    Ahoj, vyzkoušel jsem tebou popsanou situaci a problém se změnou Komplikace v pravém dolním rohu u modulárního ciferníku nemám. Verzi watchOS mám stejnou - 2.2.1 (13V420). Tak těžko říct.

    Odpověď: MBP do školy #4111

    majdy:

    Díky za rady a názory. S přepnutím z windows apps na jiné počítám, i když konkrtétně u Wordu a Excelu budu hodně váhat, protože jsem na ně hodně zvyklý. Pokud se nemýlím existují plnohodnotné verze officů i pro mac, ne?
    Jinak po 13" se poohlížím z důvodu lepšího komfortu při častém přenášení. Pracuji již pak povětšinou spolu s externím monitorem. A ten výkon - jak píšeš, tak ohromný nepotřebuji. Jen zkrátka potřebuji někdy něco spočítat a nechci na to čekat věky + potřebuji zmiňovanou rychlou práci s velkým množstvím programů.

    MatoKRAL:

    Nemohu ti tady napsat zprávu. Ozvi se prosím na mail xxx.

    Odpověď: MBP do školy #4109

    Ahoj, také přemýšlím nad Macbookem. Pravděpodobně nad starším PRO, konkrétně - Macbook Pro Retina 13, Procesor: i5 2.4GHZ, Grafika: Intel Iris Rok: 2013, RAM: 8GB, SSD: 256GB.
    Myslíte, že je stále dostačující? Nebo novější modely mají nějakou radikální výhodu? Dělám hlavně matematické a statistické výpočty a simulace (MATLAB, Mathcad, R) a pracuji s velkým množstvím otevřených programů najednou (5x Word, 5x Excel, 5x Adode Reader, Chrome s 20 záložkami, MATLAB, Rko apod.) a potřebuji mezi nimi rychlé a svižné přepínání.

.